מתי ישדרו את הפרקים החדשים של הזירה

מתי ישדרו את הפרקים החדשים של הזירה

מתי ישדרו את הפרקים החדשים של הזירה?? שמעתי שהגר שמואלפלד ניצחה בנוקאאאוט איזה הונגריה אחת ושהיו כמה קרבות קראטה יפים. מישהו יודע אולי מתי משדרים?

תאריך מדוייק לשידור

תעשה חשבון ידידי... הזירה משודרת כל יום שישי . בפברואר יוצא יום שישי ב 2.2.2007 - לכן לדעתי השידור הראשון יהיה בתאריך הזה. בברכה יניב

gilriv

New member
?

אין הרבה בחורות -בזירת אגו
רק הגר שמואלפלד ? והיא אלופה חוץ מאלופת הנוער אני מקווה שגם יראו יותר CMA של הבנות -וכול הכבוד לערוץ אגו שיש שם לפעמים ספורט אלים אני הכי אוהב לראות קרבות ביוחד

יניב פישר ידידי

ראיתי את התוכנית ששודרה ב2.2 אבל זה עדיין הפרקים הישנים. בנוסף לכך הסתכלתי במדריך ערוצים וראיתי שגם מחר זה שידור חוזר.

gilriv

New member
לדעתי יש רק ביום חמישי היום

אבל זה חדש ?אבל מאוגוסט הזה כפי שהיהכתוב בסוף הקרדיטים -ובסוף הפרקים האלו אז יהיה זה לפי החודשים מאוגוסט 2007 וביתר הימים זה השידור החוזר של יום חמישי גם אני ראיתי -ככה אני חושב לפחות ------------------------------------------------------------------------------------------

היי חובב לחימה

ערוץ אגו הבטיח לנו שיתחיל לשדר בחודש פברואר את האירוע מס' 30 מחר אני אבקש מרענן שיבדוק מה קורה עם השידור יניב

gilriv

New member
התחלתי לראות את זירת אגו <

וגם איזה יופי שגם בישראל יש תוכניות כאלו שזה רק משתלב בישראל איגרוף ישראלי ?וקרבות ה-MMA ולוחמים ישראלים במקצוע >
,עד עכשיו ראיתי גם אגרוף אמריקני {מי שאני אוהב בזירה זה את מוחמד עלי שאני רואה קרבות עבר שלו בESPN ביום הולדת הה-62 ועכשיו בעוקבתכם אני רואה בערוצים שמשדרים איגרוף בימי שישי שבת כולם ועל זירת אגו

למעלה