מתי יצא הדיסק? מתי מתי? הוא עומד לצאת בקרוב?
H Hypnotic Poi§on New member 2/12/04 #2 האלבום השני של מוקי עוקף מלמעלה ייצא בינואר - פברואר 05' היום שמעתי ברדיו סוף ינואר!
B b e n New member 3/12/04 #6 למה מלא ? אנחנו כבר ב ינואר.. אם זה באמת לפי התחזיות של מיכל (כמובן מאיפה שמיכל שמעה את זה), אז כבר כבר כבר הדיסק יוצא ☺
למה מלא ? אנחנו כבר ב ינואר.. אם זה באמת לפי התחזיות של מיכל (כמובן מאיפה שמיכל שמעה את זה), אז כבר כבר כבר הדיסק יוצא ☺
B b e n New member 3/12/04 #10 זה רעיון מצוין.. חוצמי שחודשיים זה כלום.. תמיד אפשר להתנחל בפורום סאבלימינל והצל עד שהדיסק ייצא ולטחון להם ת'פורום עד שהם יברחו ממנו.. סתם סתם.. אף פעם לא אהבתי את סאבלימינל. אל תקחו אותי ברצינות
זה רעיון מצוין.. חוצמי שחודשיים זה כלום.. תמיד אפשר להתנחל בפורום סאבלימינל והצל עד שהדיסק ייצא ולטחון להם ת'פורום עד שהם יברחו ממנו.. סתם סתם.. אף פעם לא אהבתי את סאבלימינל. אל תקחו אותי ברצינות
B b e n New member 3/12/04 #20 פה תמיד יש ../images/Emo57.gif הקטע הוא ללכת לפורום של סאבלימינל והצל ולעשות מה שילדים בכיתה ב' עושים ב 4 בצהריים.. דופקים בדלת ובורחים.. או במקרה הזה קצת לשגע ת'שכל לאלה מפורום סאבלימינל.
פה תמיד יש ../images/Emo57.gif הקטע הוא ללכת לפורום של סאבלימינל והצל ולעשות מה שילדים בכיתה ב' עושים ב 4 בצהריים.. דופקים בדלת ובורחים.. או במקרה הזה קצת לשגע ת'שכל לאלה מפורום סאבלימינל.
B b e n New member 4/12/04 #26 אני ממש מרגיש טוב שיש פה עוד אנשים שבוחרים ללכת עם האנשים הטובים, נגד הסבלימיאיכסי הזה ! הידד !