מתי יסתיים החופש?

snowe

New member
מתי יסתיים החופש?

קבוצת התאטרון באשדוד עכשיו בחופשה עד לחודש אוקטובר האם יש לככככם רעיונות מה אפשר לעשות בתחום במשך החגים? הקבוצה שלנו ממש זקוקה לכך כאויר לנשימה. האם ישנם עוד אנשים בחופשת תאטרון מה אתם עושים? ביי

Locke

New member
או...

התאבדות טיקסית

lifie

New member
הלווווווווווווווווווווו....

אחות שלי יותר נכון אימא שלי(SNOWE) היום התקשרתי אליך ולא ענית לי נורא נעלבתי אבל חפיף אוהבת אותך היום נפגשנו בקשר לבראשית - הולך להיות 3 ימים חבל לך על הזמן לצערינו שמענו היום שלא תוכלי לבוא איתנו - חבל תחסרי לנו נורא בסה"כ מי שהולך אני אביחי חי עדי וטל וכמובן מורינו הדגול ג´רום טוב אחות שלי אני ללכת לישון אז לילה טוב ותהיי בקשר....

snowe

New member
לא הצלחתי להגיע

אל תכעסי שלא הגעתי כי הבת שלי הייתה אמורה לחזור מאילת והייתי בכוננות... לגבי בראשית אני לא אגיע בגלל שאני החלטתי להיות החג עם המשפחה אני בטוחה שתהנו נשיקות לכולם. מקווה לשמוע שהופעתם לעניין. במה אתם תתמקדו שם כדאי שתספרו בפורום זה יתכן ויש אנשים שיגיעו זו הזדמנות להכיר את הקבוצה מקרוב ביי

actress

New member
ביקשתי ממכם יפה להפסיק ותתמקדו

בנושא העיקרי אתם רוצים לדבר על החיים שלך תכתבו במסרים. תודה

snowe

New member
לא מתכוונת להיות חוצפנית אני פשוט ל

אינני מתכוונת ולא התכוונתי לעבור על כללי הפורום אותו אני מכבדת מאוד אבל אינני צריכה לקבל תגובה תוקפנית כאילו "פשעתי" כל טפשותי ואשמתי הם כנראה שאינני יודעת למה כוונתך ל"מסרים אישיים" אני לא "מקצועית באנטרנט" ואולי כדי למנוע דברים כגון... פשוט ניתן להסביר לאנשים המגיעים לפורום ולא מנוסים "בפטנטים התקשורתיים " ולתת לנו כלים כדי לא לפגוע בכם בכללי הפורום. חבל שאתם גורמים לי ל"התרחק" מהפורום במקום רק להזהיר. אני מבקשת סליחה על הדברים הישירים אבל אולי זה יעזור לאחרים.... שאולי כמוני. צר לי שאני לא יועת אפילו איך לפנות ולכתוב רק אלייך מנהלת הפורום אז אבקש סליחתך ששלחתי את הכתוב לא במסר אישי.

actress

New member
איזה חמודה ../images/Emo24.gif אבל התכוונתי....

למשהו אחר שיצרתם לעצמכם מאין קומונה כזאת שרק החבר´ה של אשדוד מדברים ואתם יש לכם את הנושאים שלכם וזה דיי לא מובן, אחרי הכל כולנו כאן היחד קהילונת של אנשים שאוהבים להכיר אנשים חדשים וזה יוצר מאין קבוצות פה של אנשים. הכוונה שלי היתה שבמקום לנהל את השיחות הפרטיות שלכם כאן תנהלו במסרים שזה תיבת מסרים אישית שיש לכ אחד איך שאת פותחת הודעה של מישהו יש שלח מסר זאת הכוונה. אבל אל תעשו כאן אוירה שרק קהילת אשדוד תשתתף בה תשתפו את כולם וזה יהיה מאוד נחמד ככה כולנו נתגבש ונגיע להופעות גם שלכם, אתם רוב הזמן מדברים על החיים שלכם ומה אתם עושים אחד לשני ככה שלא כולם מעורבים ויודעים מה בדיוק התאטרון שלכם. אני למשל עקבתי אחרי ההודעות אז בוא נכיר את כולכם ותכירו גם את כולם חבל שיהיו כאן כאלה שיהיו בחבורות עדיך חבורה אחת מאשר על כמה.

Crossface

New member
אני לא מתכוונים ליצור כאן שום קליק

(מכיוון שאני מכיר אותך מפורום אחר, אני יודע שתביני למה אני מתכוון) עצם זה שאנחנו כותבים כאן, אנחנו כן רוצים שאנשים אחרים יראו ואפילו השתתפו שאנחנו מתלוננים על משהו שקורה אצלנו בקבוצה, אנחנו נשמח גם עם מישהו שמזדהה יכתוב על מה שקורה לו. אנחנו לא פה כדי להעביר שיחות שלנו, אנחנו כאן כדי לשתף את כולם. לפעמים זה מגיע למשהו יותר אישי, קורה, אבל לרוב אנחנו מדברים על הקבוצה שלנו.

למעלה