מתי יוצא הפרק הבא?

snoop cat

New member
אה.. לא

היה אמור להיות משודר ב -18 אבל UPN ה @#$*%!& (
) דחו את השידור ל 25 כך שהוא יצא ב 26... חיכינו 5 שבועות.. מה זה עוד שבוע? האמת זה הרבה!

irene17

New member
נצל"ש-מזעזע! אוהבי דאנקן-לא להכנס

הנה משהו שקבוצה של בנות שהיו במארסתון הביאו איתן לאירוע. הן מן הסתם השאירו את זה במלון, אבל בכל זאת... ואני חשבתי שאני משוגעת עם שינאת הדאנקן שלי! מסתבר שיש אנשים יותר חולים. הן קוראות לעצמן ה Skizzy Girls. "סקיזי" זה קיצור לסכיזופרניה. כל הקטע שלהן הוא שהן רוצות את דאנקן כמשוגע (סיגנון פרק 21). ***ספוילר לעונה שנייה *** הצחיק אותי שהן צבעו את הגוף של השק הזה בסיגנון החולצה של דאנקן.

Lirchu

New member
איזה אנשות זונות!!!

פשוט ככה מגעילים כולם
אני מדגישה כולםםםםםםםםםםםם

Lirchu

New member
הייתי אומרת...

עבה לא?.. [אני עוד בעצבים אז, סורי]

irene17

New member
לא נורא

מגיע לי, עד כמה שאני שונאת אותו אני מרגישה שאני ממש רעה לפעמים.

LuLiLoPiLaTo1

New member
נכון!! אנחנו עוד נמצא איפה הן גרות

ונעקוב אחריהן מרחוק...דנה יש לנו את השיטות שלנו נכון?
*אהמ*

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif לסצינה של 211

OMFG! זה היה כל כך מושלם! אני לא חושבת שהיה אפשרי לעשות את הסצינה הזו יותר מושלמת ומדהימה. ואני לא מאמינה שדאנקן נפרד מורוניקה ולא ההיפך. אבל וואו, בהחלט סצינת פתיחה מעולה ואני כבר לא יכולה לחכות את השבוע הזה כדי לראות סוף סוף את הפרק
ורוניקה ולוגן..... here they come! ולא במושג שלוגן התכוון אליו עם קנדל

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 211

מצטערת לבשר לכולם, אבל כנראה שהסצינה הזאת מבויימת... בעעע, טוב אני לא ארחיב בדיבור - תראו עד סוף הפרק או תקראו בתגובות קודמות (חבל, זה די הרס לי כל שריד תקווה שנותר...) מה שכן, דיאלוג ורוניקה - לוגן היה חמוד לפחות! ו...איזה באסה - הפרק היה אמור להיות פה היום!!
טוב לא נורא - עוד שבוע למנייאק...

irene17

New member
מוזר לי ../images/Emo58.gif211 - על כל הפרק!

מוזר לי לראות אנשים מתלהבים מזה שהם נפרדים, ועוד כ"כ יפה. חבל לי עליהם כשהם יגלו שבעצם דאנקן וורוניקה תכננו את כל זה.

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif211 על כל הפרק

לא!!!!!!!! שיט בטעות נכנסתי לזה, למה למה למה?!?!?! אוף בא לי להרוג את רוב עכשיו!!!! הייתי כל כך מאושרת כשראיתי את הסצנה ועכשיו...
לעזאזל!!! איך היא סולחת לו על הכל אלוהים אדירים! די איך רוב עשה לנו את זה?

irene17

New member
לפחות ../images/Emo58.gif 211 - כל הפרק

לפחות יש לך שבוע להתכונן לזה עכשיו... אני שמחה שגיליתי על כל הפרק בפעם אחת, לא היה לי זמן לפתח שום אשליות...

shiransw

New member
נצל"ש לא הבנתי

מה היה הפרק האחרון ששודר? שידרו כבר את פרק 11? כי אני ממש לא מוצאת אותו בשום מקום!

irene17

New member
הפרק האחרון ששודר היה פרק 10

פרק 11 ישודר ב- 25/1. פשוט היו אנשים שראו את הפרק בהקרנה פרטית באירוע שהיה בסוף השבוע.

למעלה