מתי יהיו תוכניות יפות ושיצאו השנה?

לא קיים4

New member
מתי יהיו תוכניות יפות ושיצאו השנה?

אני יודע שערוץ ג'וניור מיועד לנוסטלגיה אבל משטרת האגדות יצא לפני שנה ושודר בערוץ הילדים! אני רוצה שיעלו: טום וג'רי בובספוג קיד פאדל אולפן ג'וניור אלרגי למפלצות קוד ליוקו 3 הפיג'מות בבקשה שיעלו הם כי אותי זה מעצבן שאתם מעלים תוכניות נוסטלגיה ולא תוכניות רגילות ועוד משטרת האגדות יצא לפני שנה בערוץ הילדים! בבקשה תענו לי!

LICOARIEL

New member
בקשר לשאלה שלך

ערוץ ג'וניור הוא ערוץ לסדרות נוסטלגיות ולא לסדרות חדשות כמו שמשודרות בערוץ הילדים ובקשר למשטרת האגדות זה שעלתה בערוץ הילדים לפני שנה זה לא אומר שהיא סדרה חדשה!!! במקומות אחרים בעולם עלתה הרבה לפניי ואם זה מעצבן אותך שערוץ ג'וניור הוא רק לסדרות נוסטלגיות אתה לא חייב לצפות בו!!!

porky169

New member
נכון!../images/Emo134.gif

עד שיש מישהו שתופס יוזמה ומעלה ערוץ של נוסטלגיות מכל הזמנים מישהו חייב לבוא ולהתלונן? ערוץ הילדים של היום לא מוכן בשום אופן לשמוע על נוסטלגיה(לפחות על תוכניות רכש) ועכשיו סוף סוף יש את ג'וניור שהם שמחים לשמוע על כל תוכנית נוסטלגית גם אלה ששודרו בערוץ הילדים בעבר

לא קיים4

New member
מה קשור להמנון?

המנון פסטיגל 81 הוא בכלל לא קשור לכל מה שמתרכש כרגע אז למה הוא מופיע? תענה לי!

porky169

New member
זה החתימה שלי יא טמבל!../images/Emo134.gif

מה אתה קשור? למה ישר להתנפל?

לא קיים4

New member
איני רכוש לג'וניור!

האיש שנתן לי תגובה שלי מותר לא לצפות בג'וניור כרגע יודע שאיני מחובר לג'וניור. היכן שאני לא מתלונן רק שאני אומר שמשטרת האגדות היא לא סדדרה נוסטלגית אז אל תפגיעו אותי!

LICOARIEL

New member
משטרת האגדות היא סדרה נוסטלגית

מצטער אם פגעתי בך אבל משטרת האגדות אומנם לערוץ הילדים הגיע לפני שנה אבל הסדרה היא סדרה נוסטלגית פחות או יותר

לא קיים4

New member
טעיתי

אולי טעיתי בגלל שאני ראיתי לראשונה את משטרת האגדות לפני שנה בערוץ. אולי טעית אך בעתיד שאנו נהיה גדולים אני מבקש שהם יעלו סליחה

למעלה