מתי יהיה מפגש ? אני מקווה שכבר קבעתם!
C crysania New member 23/6/06 #2 ../images/Emo9.gifלא קבענו טוב הם אמרו 9 ביולי או משו.... שוב ליד הקולנוע? ב12? עד... 6 ככה?
R RoCKeR121 New member 23/6/06 #3 ../images/Emo41.gifמה 12? 10!../images/Emo41.gif ליד הקולנוע התאריך הוא ה9 ליולי זה יום ראשון יאללה תאשרו השתתפות שוב
../images/Emo41.gifמה 12? 10!../images/Emo41.gif ליד הקולנוע התאריך הוא ה9 ליולי זה יום ראשון יאללה תאשרו השתתפות שוב
X XiluminatiX New member 23/6/06 #4 שיט!!! אני לא יכול בתשיעי, אז או שתנסו להעביר תאריך (בבקשה ) או שאני אבוא למפגש הבא, כי בחופש הגדול חייבים להיות לפחות שתיים!!!
שיט!!! אני לא יכול בתשיעי, אז או שתנסו להעביר תאריך (בבקשה ) או שאני אבוא למפגש הבא, כי בחופש הגדול חייבים להיות לפחות שתיים!!!
F flint15 New member 25/6/06 #7 אפשר בבקשה ב-16 כי ב-12 יש מועד ב' במתמטיקה 13- צום 14- יום שישי 15- שבת את אפשר אז בבקשה
R RoCKeR121 New member 25/6/06 #13 בנאדם יהיו מפגשים אחרים זה כנראה המפגש האחרון שלי להמון המון זמן אתה לא יכול טיפה להתחשב? אם זה ב16 אני לא יכול ואני מנסה לארגן את המפגש הזה כבר המון המון זמן כדי שהוא יתאים לי...יש לי כבר כרטיס טיסה ל17 ואני לא יכול יום לפני לסוע לת"א...
בנאדם יהיו מפגשים אחרים זה כנראה המפגש האחרון שלי להמון המון זמן אתה לא יכול טיפה להתחשב? אם זה ב16 אני לא יכול ואני מנסה לארגן את המפגש הזה כבר המון המון זמן כדי שהוא יתאים לי...יש לי כבר כרטיס טיסה ל17 ואני לא יכול יום לפני לסוע לת"א...