מתי יגמר הסיוט הזה???

לנשום2

New member
מתי יגמר הסיוט הזה???

שבוע שש,באנו לראות דופק והבשורה הקשה היא שההיריון לא תקין. אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!! זה כ״כ עצוב. ההריון שלי הסתיים בשבוע 23 והנחמה היחידה היא שאם ההריון לא תקין שיסתיים כמה שיותר מהר... אני ממש בדיכאון ומנסה לעודד את הפונדקאית המקסימה שלנו שעוברת בעצמה תקופה קשה (היינו בהיי מטורף כל התקופה הזאת שהיא היתה בהריון) אני ממש מפחדת שהיא לא תרצה להמשיך בתהליך ואני עצמי נורא בחששות אם התהליך הזה בכלל יצליח...

אוי...באמת סיוט!

מבינה אותך מאוד - עברתם את כל הדרך הזו וציפיתם שהכל יהיה מושלם עם הפונדקאית ושוב הריון לא תקין. אני בעצמי עברתי לא מעט הריונות לא תקינים ולא יכולה לחשוב שזה יקרה חלילה עם הפונדקאית. מצד שני כנראה שזו סטטיסטיקה אכזרית, וכנראה שבפעם הבאה הכל יהיה בסדר. אני מאמינה שהיא שמעה על מקרים של הריונות לא תקינים בשבועות מוקדמים, ואפשר להיות בדיכאון קצת אבל אחר כך להמשיך במשימה. אפשר לשאול למה הוחלט שההריון לא תקין? אין עובר?

guti30

New member
הרופא לא אמר לחכות שבוע נוסף?

אני במקומך לא הייתי אומרת נואש, בשבוע שש עדיין עש מקרים שלא נצפה עובר. חכו עוד שבוע, תחשבו מחשבות חיוביות, אולי זה עוד עשתנה. שולחת המון מחשבות טובות וחיבוקים.

לנשום2

New member
לצערי לא

שק ההריון לא היה תקין ואין טעם למשוך. מתפללת שבפעם הבאה ההריון יהיה תקין.

guti30

New member
מחזיקה לכם אצבעות!

מקווה שבפעם הבאה הכל יהייה מושלם! תחשבי חיובי- לפי הסטטיסטיקה אתם עדיין בסדר, מסתבר שהריון זה לא כזה דבר פשוט, אז תחשבי שאת החלק לכם ל"סטטיסטיקה" כבר תרמתם ותחשבו חיובי. חיבוק ענק!

למעלה