מתי יגיע הביוץ...

מתי יגיע הביוץ...

היי,
לפני כמה שנים גיליתי שיש לי שחלות פוליציסטיות כשממש במקרה ראיתי כתבה שמפרטת את התסמינים שיש לי והגעתי לרופא מקסים שסוף סוף איבחן אותי.
הפצעים בפנים נעלמו עם כדורים, המחזור תקתק בזכות הגלולות והרופא אמר לי שכשארצה להיכנס להריון אני אצטרך כדור פלא קטן והכל יסתדר.
לצערי זה לא קורה

אני מתחילה עכשיו סיבוב 3 של איקקלומין (הפעם 3 כדורים ביום) והלחץ בשמיים.
הבנתי מהרופא שאם הכדורים לא יעזרו הוא יפנה אותי לרופא מומחה בפריון והשלב הבא הוא זריקות.
אני בהיסטריה!!
ממה שקראתי באינטרנט ביוץ זו לא בעיית פריון קשה אבל מפחדת ליפול בסטטיסטיקה...
אני אשמח לשמוע מכאלו שכבר עברו את התהליך - הזריקות באמת מפחידות? מה קורה אם הן לא עוזרות?
תודה על התמיכה מראש

קאליה

New member
היי

שחלות פוליציסטיות הן אכן בעית פיריון קלה יחסית, מקווה שבן זוגך נבדק גם הוא.
האיקקלומין לא עובד על כולן ולעיתים הוא אכן גורם לביוץ אבל תופעת לוואי אפשרית הוא רירית דקיקה שלא מאפשרת קליטת הריון.
הזריקות אולי נשמעות מפחידות אבל רובן ידידותיות למשתמשת קלות להזרקה וכמעט לא מורגשות,
שורה תחתונה גם אני פוליציסטית והידים שלי מלאות בזכות הטיפולים.
שיהיה בהצלחה

תודה!

תודה, זה מעודד לשמוע.
שאלה קטנה - למה חשוב שגם בן הזוג ייבדק עוד לפני שיש ביוץ?
אם הבעיה היא בשחלות הפוליציסטיות שלי, אז ברגע שיהיה ביוץ אני אוכל להיכנס להריון ואין סיבה לחשוב שיש בעיה אצל בן הזוג.
אני טועה?

חשוב שייבדק

על מנת לשלול בעיית זרע,
כי אם יש בעיית זרע לא משנה אם תבייצי פעמיים בחודש..עדיין הקליטה באופן טבעי תהיה יותר קשה
ואם יודעים על בעיית זרע אפשר למצוא טיפול מתאים יותר.
אני גם פוליציסטית ומתחילה מחר לשתות קלומיד פעם ראשונה ובעלי גם לא נבדק עדיין..
&nbsp

acka

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

אני ממליצה לך לפנת בהקדם לרופא פוריות מומחה.
רופאי נשים, למרות כוונותיהם הטובות לא תמיד מודעים לכל המורכבויות של התהליך.
תשלחי את בעלך כבר מחר לבדיקת זרע.
אני מקווה שהסבב הזה יכניס אותך להריון תקין, אבל אל תפחדי מהזריקות הן יכולות להיות הרבה יותר ידידותיות והרבה יותר מועילות מ3 כדורים ליום.
האם היה ביוץ בחודשים הקודמים? איזה מעקבים את עושה?
מפצירה בך שוב לעבור לרופא מומחה.

תשובה

עד עכשיו ניסיתי חודשיים באופן טבעי (מיד אחרי שהפסקתי עם הגלולות), כשהבנתי שהמחזור לא יגיע לבד התחלתי איקקלומין (כדור אחד, שני כדורים ובחודש הבא שלושה).
כל חודש אני עושה אולטרסאונד זקיקים אבל הכי גדול שהגעתי היה זקיק של 12 מ"מ. אני עדיין לא שם מבחינת ביוץ...
אתמול הרופא העלה לי את המינון ל 3 כדורים ואמר שאם זה לא יעבוד אני אפנה לרופא מומחה.
יש לך מישהו להמליץ עליו?
המליצו לי על פופסור שולמן ועל עמי עמית. שניהם מקבלים באופן פרטי אז אני מניחה שהעלויות בהתאם...
בכל מקרה אני אקבע תור בהקדם האפשרי.
תודה על ההמלצות

acka

New member
ממש לא חייבים פרטי

קופה ואזור?
להתחלה (והרבה פעמים גם להמשך) רופאי פוריות בקופה זה בסדר גמור.
לא חייבים ללכת בפרטי.
&nbsp

קופה ואזור

אני שייכת לקופ"ח כללית וגרה ברמת השרון.
בד"כ מגיעה לתל אביב והרצליה בשביל רופאים.
האם שמעת על דוקטור גיא גוטמן? זה הרופא שאבחן אצלי את השחלות הפוליציסטיות לפני שנים רבות ועכשיו הוא מנהל המרפאה בהוד השרון.
שוקלת לעשות אליו תור.
אשמח להמלצות על רופאים אחרים אם יש לך.

acka

New member
שמעתי עליו טובות

בהרצליה יש גם את עופר גונן המאוד מומלץ.

למעלה