מתי טסט?

מתי טסט?

וואלה אני שיעור 24, אני נוהג סבבה, תמרורים ופניות אין בעיה, עבודת הגה בסדר גמור, זכות קדימה קולט כבר את העסק, הבעיה היא שיש מן רגעים כאלה שאני מאבד ריכוז, לפעמים לא שם לב לילדה שבאה לחצות את הכביש, מתכבה האוטו כי זורק קלאצ' סתם, חניות בסדר, אם כי לא תירגלתי את זה כבר המון זמן, עוד בעיה היא חוסר היציבות, שיעור נוהג טוב, שיעור רע לגמרי, פשוט אין יציבות לגמרי, אני חושב שהבעיה היא הריכוז, איך דרכים אפשר להעלות את הריכוז לפני שיעור נהיגה או טסט? - עוד כמה שאלות "טכניות", בירידה, אין בעיה להעלות לשני בלי לתת מנת גז מעבר מראשון לשני (מעל 20 קמ"ש)? מדוע אומרים שבירידה, בעת גלישה להשאיר קלאצ' נמוך? או משהו כזה. - מראות - אתם יכולים לסכם לי מתי חשוב להסתכל במראות, חוץ מזה, אני יודע שחשוב תמיד לדעת מי משמאלך, מאחורך ומימינך אבל מתי חשוב ביותר, לדוג' מעבר מנתיב לנתיב וכו'.

B i g B

New member
בקשר למראות

חוץ ממה שאמרת שתמיד חשוב לדעת מי מצדדיך, חושב ביותר להביט במראות לפני עקיפה (לוודא שאתה נכנס לנתיב פנוי) ובזמן בלימה (לוודא שאף אחד לא נכנס בך עוד שנייה מאחורה).

B i g B

New member
לא שכחתי, פשוט לא עניתי.

לפי מה שידוע לי בד"כ מבקשים חנייה מקבילה ברוורס או חנייה ברוורס במאונך.

לולהההה

New member
תשובות

בקשר לריכוז עד שהדברים כבר לא הגיעו לי לבד היו פעמים שהייתי משננת לעצמי 5 דקות לפני השיעור את כל מה שצריך לדעת למשל לשים לב למראות, בזינוק לעשות ככה וככה וכו'. בירידה אפשר להעלות את הקלא'ץ בלי גז אבל רק אם אתה בולם באותו זמן, כי אם אתה בנסיעה אז מן הסתם אתה צריך גז. גלישה בירידה פשוט עוזבים את הברקס ואז כשאתה רוצה להתחיל לנסוע רגיל (לא צריך יותר ברקס) מרימים את הקלא'ץ עם גז אבל גם בדר"כ מרגישים מתי שכבר צריך להרים את הקלא'ץ.

One Echoe

New member
מראות.

כדאי להסתכל על מראות לפני מעבר מנתיב לנתיב, לפני פניות, לפני כניסה לצומת, לפני בלימה, ובכלל - תמיד להיות עירניים ולהסתכל מדי פעם.

למעלה