מתי טסט , מתי ?

Mullen2004

New member
מתי טסט , מתי ?

שלום רב , אני מחר עושה כבר את השיעור ה 35 ואני אחרי טסט פנימי ... מבחינת נהיגה אני ממוצע ויש לי עוד דבר או שניים שצריך ממש לשפר , אך עדיין המורה שלי לא מדבר איתי אפילו על טסט ואני כבר רוצה לעשות טסט , כי גם מבחינת זמן וכסף הכל מתבזבז . אתם חושבים שכדאי לי לומר למורה או אפילו רק לרמוז לו על טסט או שעדיף להשאיר את זה בידי המומחה ? תודה מראש .

talush2005

New member
הממ

תשאלי אותו אולי מה עוד צריך להשתפר אצלך אבל בדיקו בפרטים אפילו שיראה לך את זה בזמן נהיגה.. כדי שתגשי לטסט וכמה שיעורים הוא מעריך שזה ייקח עוד ותראי ככה עם הוא סתם מורח אותך לפי התשובות או שהדברים שלו הגיוניים! בהצלחה

Laxir

New member
אם את לא נוהגת טוב עדיף שלא תגשי

לטסט עדיין, בטסט לטסטרים יש דרישות מאוד גבוהות והם מאוד יחמירו איתך על כל פיפס קטן שתעשי, לכן כדאי שתקחי את הזמן שלך וברגע שתדעי לנסוע כמו שצריך המורה גם יגיש אותך..

GM Korenfine

New member
אל תתן למורה שלך למרוח אותך

אני עברתי אותו דבר עם המורה שלי, לא רק שהוא לא ידע ללמד (עברתי מורה ואני מאוד מרוצה) אלא הוא אפילו בחיים לא חשב להגיש אותי לטסט פנימי ואני לא רוצה להזכיר אפילו דברים בסיסים שבחיים לא תרגלנו (כמו חניה למשל), ואני עשיתי הרבה יותר שיעורים ממך. תגיד למורה שלך שאתה רוצה לגשת וזהו, לפעמים זה טוב להוריד את הלחץ ממך ואם אתה מרגיש מוכן תלך על זה.

Superdror

New member
למה לרמוז ?

דבר ברור. תשאל את המורה אם הוא כבר קבע לך טסט לזמן הקרוב וציין כי אתה מרגיש מוכן . אתה כמובן גם יכול לשאול אותו אם הוא חושב שאתה מוכן, אבל עדיין, אם תבקש בצורה מכובדת, אני בטוח שהוא לא יתווכח איתך על זה ואולי יגיד לך מה לחדד ויקבע תאריך.

למעלה