מתי זה קרוה??? מתי וגיטה עולה לסופאר סאייאן 2????
T tom73403281097583 New member 15/1/03 #3 זה לא סופר סאיין 2......... זה סופר סאיין אולטימייט (או אולטרה) איך שתרצה...
H humi New member 15/1/03 #4 מחר... אה לא עוד שלושה ימים... וא חומי יחסל את כוכב אאאההה....איזה כוכב בא לי לחסל אאאאאההה... נגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב אני מצטער אם למישהי (מישהו) קוראים נגה לא התכוונתי להעליב.
מחר... אה לא עוד שלושה ימים... וא חומי יחסל את כוכב אאאההה....איזה כוכב בא לי לחסל אאאאאההה... נגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב אני מצטער אם למישהי (מישהו) קוראים נגה לא התכוונתי להעליב.
T Taker Sucks New member 16/1/03 #5 זה אולטימט...(ספויילר למטה) אני לא זוכר בדיוק מתי הוא הופך ל SSJ2 אני חושב שמראים אותו הופך בפעם הראשונה בקרב שלו נגד גוקו בבו סאגה.
זה אולטימט...(ספויילר למטה) אני לא זוכר בדיוק מתי הוא הופך ל SSJ2 אני חושב שמראים אותו הופך בפעם הראשונה בקרב שלו נגד גוקו בבו סאגה.
P Prophet New member 16/1/03 #6 לפי מה שאני זוכר...../images/Emo58.gif כשבאבידי עשה לו את הכישוף הוא הפך לסופר סאייאן 2 כל הזמן... אבל אני לא זוכר אם זאת הפעם הראשונה...
לפי מה שאני זוכר...../images/Emo58.gif כשבאבידי עשה לו את הכישוף הוא הפך לסופר סאייאן 2 כל הזמן... אבל אני לא זוכר אם זאת הפעם הראשונה...
T trunks ssj1 New member 17/1/03 #7 כשבאבידי עושה לו את הכישוף... הוא עולה לסופר סאייאן 1 והוא כל הזמן סופר סאייאן 1 כל הזמן
T trunks ssj1 New member 17/1/03 #8 כשבאבידי עושה לו את הכישוף... הוא עולה לסופר סאייאן 1 והוא כל הזמן סופר סאייאן 1
T Taker Sucks New member 17/1/03 #9 אני חושב שזה זה היה SSJ2.... אם הוא לא הוא יכול להפוך אז ל SSJ2 הוא היה הופך ל אוליטימט.
P proof New member 17/1/03 #10 כשהוא תחת הכישוף של באבדי הוא סופר סאיין 2 למה יש ברקים כאלה שמופעים בהבזקים לידו וזה אומר שהוא סופר סאיין 2 למה בסופר סאיין 1 אין את זה
כשהוא תחת הכישוף של באבדי הוא סופר סאיין 2 למה יש ברקים כאלה שמופעים בהבזקים לידו וזה אומר שהוא סופר סאיין 2 למה בסופר סאיין 1 אין את זה
T The Mystical Saiyan New member 17/1/03 #11 נכון וגם: גוהן אומר שהם(וגיטה וגוקו) נלחמים ברמה מעל סופר סייאן, זאת אומרת סופר סייאן 2
P Piccolo New member 18/1/03 #12 תודה לאל שסוף סוף מישהו אמר את זה.. כבר חשבתי שאני משתגע... מישהו התחיל להתווכח איתי שויג´טה אף פעם לא היה סופר סיאן 2 בכל הסידרה והוא יודע כי זה כתוב באיזה אתר מכובד או משהו כזה...
תודה לאל שסוף סוף מישהו אמר את זה.. כבר חשבתי שאני משתגע... מישהו התחיל להתווכח איתי שויג´טה אף פעם לא היה סופר סיאן 2 בכל הסידרה והוא יודע כי זה כתוב באיזה אתר מכובד או משהו כזה...