מתי זה קורה

p0hadov

New member
מתי זה קורה

הי בנות,תענוג לקרוא מה אתן מרגישות וחשות לגבי כל הטיפול "המיוחד". כי אני מרגישה בדיוק אותו דבר וחשה את המאבקים והמתחים... אני נמצאת בטיפול מספר 14 {בטח אני היחידה הקשישה במספר כה רב של טיפולים} כיום אני אחרי החזרת עוברים וזה היום השביעי אתמול היו לי כאבי בטן הדומים למחזור והיום גם מדי פעם יש כאבים של בטן, האם משהיא חוותה גם כאבים הדומים לכבי מחזור וחששה שהטיפול לא מצליח ונכנסת למרה שחורה ועצב ובכי בלי הפסקה ואם כן האם נתבדתה והיה בסוף הריון. תודה.וכייף לקרוא מה אתן חשות ומרגישות.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום.

אחד הדברים החשובים שלמדתי הוא שאין שום כאבים או תחושות שמנבאות את בוא המחזור או בוא ההריון. הרבה הודעות הריון ראיתי שהתחילו ב'הייתי משוכנעת שהמכשפה מגיעה' ... אז תתעודדי. ובהצלחה.

ברוכה הבאה ובהצלחה

את לא "הקשישה "היחידה כאן גם אני לאחר החזרת עוברים מהפרייה ה-12 שלי אז ברוכה הבאה למועדון וגם לי יש מן כאבים כאלה בבטן אז בואי נקווה ביחד שזה סימן טוב כמה ימים את לאחר ההחזרה? לי החזירו ביום רביעי מחזיקה לך אצבעות בהצלחה

נטע503

New member
את לא לבד במדרגה ה-14. גם אני ../images/Emo3.gif

מנסיוננו הרב, אין חשיבות לכל מיני כאבים אחרי ההחזרה כי לפעמים יש ולפעמים אין. אצלי לפחות אין עקביות בנושא ודווקא כשהיו לי כאבים בגב התחתון היה הריון.(שנגמר אמנם אבל בכל זאת היה). בכל אופן שיהיה בהצלחה ונחזיק לך אצבעות

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. כמו שכבר כתבתי הערב, ספר הסימנים של הפורום עמוס לעייפה בכל מיני סימנים. אי שם בהארד דיסק ישן ששבק חיים, היתה שמורה אצלי שיחה עם ליט. ביום של בדיקת הבטא היא דיווחה על כאבי מחזור חזקים ואפילו על התחלת דימום. אני התעקשתי אז שזה הריון. מכאבי המחזור האלה יצא תומר שהוא ללא ספק אחד הילדים היפים בעולם
. סימני הריון צעיר זהים לסימני טרום וסת, ושבוע לפני בדיקת הבטא זה פשוט מוקדם מכדי לחוש משהו בכלל. אז מחזיקים לך אצבעות, ומתפללים שהטיפול ה14 יעשה אותך אמא
. שבוע טוב נועם

נוטשי

New member
../images/Emo140.gifהרבה הצלחה מחזיקה אצבעות

לבשורות טובות, אמן!!!! שבוע טוב !

שווערצה

New member
ברוכה הבאה למועדון הקשישות ../images/Emo161.gif

גמני במועדון.. מתחילה את הטיפול ה- 12
לידיעת החברות: תנאי החברות במועדון שמתנהל בדלת משמאל - הרבה יותר אטרקטיביים
לידיעת אלו השוקלות להצטרף: אין הטבות, אין הנחות, יש אנחות... כל המרבה הרי זה משובח? לא בבית ספרנו אז אנא בנות - לא מומלץ להצטרף למועדון הקשישות. אבל אם אין ברירה, ותתעקשו, אנחנו (לצערנו) כאן, ונשמח לעזור

טאניוש

New member
לי קרה ../images/Emo140.gif

היו כאבי מחזור ממש והייתי בטוחה ששוב נכשל-אבל היה הריון תקין שהחזיק עד שבוע 20 (זה לא קשור באותן כאבי מחזור כמובן). לא להתייאש!

למעלה