מתי זה ייגמר..

AdiGoldman

New member
מתי זה ייגמר..

אז סוף סוף מצאתי עבודת מלצרות... קיבלתי כסף על ההתלמדות ואני מקבלת תלוש למרות שבתכלס זה הטיפים שלי+ 5 שקל לשעה אבל לפחות אני רשומה אצלם ובאמת שזה מקום נחמד (וכשר) ועד עכשיו לא היה יותר מדי רע... אבל יש מנהל אחד (1 משלושת הבעלים של המקום) שהוא כאילו מחפש אצלי רע. זאת עבודה שניה שלי כי בבקרים אני עובדת במשרד ומסתבר שקיבלתי את העבודה קצת דרך פרוטקציות כי המנהל הרשע ואח שלו, שהוא גם מנהל הם ילדים של עובדי המקום השני שבו אני עובדת. כמובן שזה לא יצ א ככה בכוונה אבל יש מצב שבגלל זה קיבלו אותי. במשמרת הראשונה שלי הוא הכריח אותי לשלם על משהו שעשיתי לא בסדר. אוקיי. הוגן. אח"כ הוא מתלונן על הנקיון בסגירה שאני ועוד מלצר (גם חדש) עשינו. אח"כ מלצרית באה וקנתה לעצמה סלט חם והגישה לעצמה את הכל ורק חיכתה לסלט שיגיע אז כשהוא הגיע אני הבאתי לה אותו, אז הוא אומר לי: "את לא רוצה לשאול אותה אם היא רוצה רטבים לסלט?". אוקיי. אז שאלתי אותה. היא כמובן אמרה שלא כי אם היא היתה רוצה, היא כבר היתה לוקחת בעצמה ואז המנהל בא וצועק עליי שלא מציעים רטבים לסלטים חמים... אז למה לעזאזל ביקשת ממני לשאול אותה? הוא כל פעם מחפש אותי מחדש ואני לא יכולה לעבור משמרות איתו בסדר.. וזה מעצבן כי אני חייבת לשמור את העבודה הזאת ואני לא יכולה להסתבך איתו ואני גם ככה מתה מעייפות ומדכא אותי שאני צריכה אותו על הראש שלי גם כן ...

זה לא יגמר

לפי מה שאת מתארת, זה פשוט האופי של הבנאדם, לא נראה לי שהוא ישנה את היחס שלו בהתאם לוותק של העובדים שלו. את יכולה גם לשאול את העובדים האחרים אם תמיד הוא ככה ולבקש טיפים איך להתמודד איתו. הקטע עם הסלט... אם הוא רוצה ללמד אותך מה מגיע עם מה, הוא יכול לעשות את זה בצורה יותר חכמה ופחות מציקה.

למעלה