מתי זה יחזור????

כי שלג בתל אביב זה דבר כל כך נדיר..

ולפני 55 שנה היה פחות חם... ועכשיו עם החור באוזון וההתחממות הגלובלית הסיכויים שדבר כזה יחזור על עצמו נורא נורא קלושים.

N o Nick

New member
במקום לתקוף תנסו לתקן אותו.

אלי צפון-לחור באוזון ממש אין קשר לטמפ' בישראל,אולי רק לקרינה בדרום אוסטרליה.

ronenrad

New member
האוזון חוסם קרינה אולטרה סגולה

ואכן החור יוצר בעיה לדרום אוסטרליה ודרום אמריקה

adi cb14

New member
גם מה שאתה אומר לא הכי נכון...

לכל שינוי הכדור הארץ יש השפעה(גם אם היא קטנה ביותר) מסוימת על כל נקודה בעולם אבל זה לא מה שיגרום לאי ירידת שלג בת"א. חוץ מזה שאומרים שהתחממות הגלובלית רק מקצינה את האירועים בחורף.

יאללה איזה יופי של שלג היה בחולון

באותה תקופה חבל על הזמן מי יתן ויהיה לנו שלג החורף הזה בכל הארץ מהגולן ועד אילת פשוט חוויה של פעם בחורפים

רגע רגע רגע....

הרי ההתחממות תגרום להתחממות הים גם כן לא? ואם הים יתחמם אז זה יפגע אנושות בירידת שלג בישראל... (אומנם ירדו שלגים.. אבל הרום יעלה..) וכשאמרו שההתחממות יגולה לגרום גם לחורף מוקצן התכוונו לסופות ולגשמים חזקים? או גם לשלגים? שמע (עדי) אם אני טועה אז תתקן אותי... אני להפך רוצה ללמוד ולדעת על הדברים האלה.. וברנע.. פרופסור בשקל.. תרד מהענן הגבוה שעלית עליו.. כי אתה מבין ויודע הרבה פחות ממה שאתה מתיימר להציג. ומספיק להיות תוכי ולהתלקק לאחרים

barnea1

New member
אתה חתיכת חוצפן שזה לא ייאמן..

מי אתה בכלל שתצעק עליי? כדאי לך להרגיע ומהר, כי אתה לא יותר ממתנשא בפורום הזה שחושב שהוא יודע הכל. במקום להעיר ולהתנשא מעל אחרים שיודעים הרבה יותר ממך אתה מומזן לשבת בשקט בצד ולחשוב פעמיים לפני שאתה מעיר הערות מיותרות. בוא תסביר לי, מר פרופסור, למה אתה חושב שאני מבין ויודע הרבה פחות ממה שאני מתיימר להציג.

N o Nick

New member
ברנע,אני לא מזכים עם איך שאלי צפון

רשם את הערתו-אבל הוא צודק במטידה מסוימת שאתה כל הזמן משוויץ בידיעותיך שזה פשוט מרגיז. תמיד כשמישהו רושם תשובה או משהו חכם אתה פשוט חייב להוסיף תגובה "חכמה" משלך עם מילים גבוהות ומוזרות וזה ממש מעצבן. הגיע הזמן שבאמת תפסיק להשוויץ בידיעותיך ותרד קצת אל העם. ואל תחכה לתשובה לתגובה הנזעמת שבטח תשלח לי,כי אני שומר שבת. שבת שלום

adi cb14

New member
אני אענה לך ולא התייחס להערה שכתבת

לברנע אבל פעם הבאה תשתדל להגיד את זה הפחות גסות... הים החפ יצור ענני סיבי גדולים יותר שיורידו את את רום השלג וגם כשמדובר על הקצנה זה בד"כ ילווה גם בהקצנה של הקור. יותר מזה אי אפשר לדבר על דברים שאנחנו לא יודעים... אני לא יודע מה ההשפעה על הים ומה ההשפעה על האפיקים והקור ועוד ועוד... צריך לקחת תיאוריה של ד"ר אחד ועליה להתבסס ולפיה לבנות את מה שחושבים שיקרה באקלים העולמי כי כל אחד אומר משהו אחר.

למעלה