מתי זה יגמר?

katrina12

New member
מתי זה יגמר?

מוותרת על יציאה ביום העצמאות כי פוחדת מקלוריות מיותרות.
מתה לרקודדדד ולהשתחרר ומשהו עוצר בי שאני לא מצליחה להעיף.
במקום זה מדברת בצ׳אט עד אמצע הלילה עם כל מיני סוטים.
יש עוד מעט פיקניק של יום העצמאות ואני פשוט חסרת רצון ללכת אליו.
רוצה לשים זין על הכלל ולעשות מה שבא לי ונשארת בסופו של יום עם ההפרעה ועם הרבה ריקנות.
תאמינו לי הרבה מאוד ריקנות.

levshavur

New member
מסיבות וחגים...

קתרינה שלום,
אני מאוד יכולה להבין את הקושי שלך ללכת לאירוע. מצד שני אני חושבת שעצם זה שאת בוחרת להישאר בבית, זה רק מחמיר את המצב. כשאת חושבת על פיקניק, או על ריקודים או על כול חג/מסיבה/אירוע אחר, תנסי לחשוב על ההיבט החברתי. זו ההזדמנות שלך לפגוש חברות, לשנות מקום ואווירה...
ככול שתנסי פחות להתרכז על ההפרעה, ככה ה'קול' שלה יהיה יותר חלש. תנסי לקחת את הטוב שאת יכולה מהמצבים שבהם את מוזמנת לאירוע כלשהו.
אני חושבת שאחת הדרכים להתגבר על ריקנות, זה למצוא לעצמך מטרה, משהו ששווה לקום בשבילו בבוקר, ששווה בשבילו לצאת מהבית...
זו לדוגמה הסיבה למה החלטתי בזמנו להירשם ללימודים באוניברסיטה. אני לא מחפשת את התואר, מה שבאמת חשוב בעיניי זו הסיבה לצאת מהבית, להעסיק את המוח, להתקדם למקום כלשהו...
אם אין לך כוחות ללימודים, אולי שווה לחשוב על חוג כלשהו, משהו שיכול למלא אותך...
גם להכיר אנשים חדשים יכול לתת לך כוחות. אולי התנדבות במקום כלשהו. יש כול כך הרבה אנשים שצריכים עזרה...לפחות תרגישי שיש משמעות לחיים שלך, שאת משמעותית וחשובה בחיים של מישהו. לדוגמה אנשים עם מוגבלות או זקנים מאושרים שמישהו מתייחס אליהם, ובא, ועוזר...לפעמים אפילו סתם שיחה פשוטה אתם יכולה להפיג את הבדידות. זה יכול להיות יותר טוב מאשר 'סתם' לדבר בצ'אט עם אנשים שאין לך אפילו מושג מי הם...מה דעתך?
לבשה.

קולדון

New member
בלי קשר להודעה הראשית.. שרשורים-

שימי לב, שירשרתי את ההודעות שלך אחת לשניה..
חלק מכללי הפורום זה לא לפתוח יותר משירשור אחד אישי בעמוד, כי זה מקפיץ את ההודעות ודוחק הודעות של אחרים.
את תמיד יכולה לשרשר להודעה ראשית שפתחת עוד הודעה.

(אני מניחה שלא ידעת, אין בעיה רק ראיתי שזה חוזר אז רציתי להפנות את תשומת לבך :) )

קולדון

New member
היי קתרינה

שימי לב לשרשר לעצמך ולא לפתוח הודעה נפרדת כל עוד יש שירשור שלך בעמוד הפורום.
זה חלק מכללי הפורום וכללי שירשור!

למעלה