מתי ואיפה ?

BiLi The BoY

New member
מתי ואיפה ?

כדי להזמין כרטיס לתורכיה , הכוונה לטוס באמצע יולי.

syair

New member
לאיזו מטרה

חשוב לדעת לאיזו מטרה (דיל, טיול) ולכמה זמן? דילים קצרים עם בית מלון באנטליה, ואיסטנבול כדאי להזמין ברגע האחרון, ולחפש דיל בעיתון או באינטרנט.

BiLi The BoY

New member
המטרה

המטרה היא לקחת אוטובוס מאינסטנבול לצפון הרי הקז'יקר ( מקווה שהאיות נכון) ולעשות טיול 9-10 ימים

syair

New member
אם כן

לא נראה לי שאפשר לקחת דיל, בכלל הדילים עם המלונות תקפים רק אם נוסעים שניים. לאיסטנבול מגיעות טיסות סדירות של אל על וטורקיש איירלינס או טיסת צ'רטר. אם חשוב לך תאריכים ספציפים הייתי מזמין כבר מעכשיו, ואם אתה מזמין טיסה סדירה אתה יכול לא לשלם כלום עד בערך 10 ימים לפני הטיסה, ואז תבדוק אם יש איזה דיל יותר טוב, ואם לא תקח את הטיסה שהזמנת. טיסה לאיסטנבול צריכה לעלות בין 200 ל-300 דולר.

syair

New member
כמו שאמרתי

תזמין כרטיס לתאריכים שאתה רוצה אצל סוכן נסיעות, מכיוון שבאתרי האינטרנט לא ניתן להזמין מקום ללא תשלום עבור הכרטיס. תשאל את סוכן הנסיעות, לכרטיס שאתה יכול להזמין בלי לשלם דמי קדימה עבור הכרטיס. נראה לי שכל סוכן יעשה לך את זה מלבד איסתא, ויכול להיות שגם אפשרות הצ'רטר נופלת, מכיוון שנדמה לי שגם להם צריך לשלם משהו. יומיים לפני התאריך האחרון, שאתה אמור לשלם על הכרטיס בלי שתפסיד את המקום על הטיסה תברר אם אתה יכול להשיג דיל יותר זול, אם כן תקח, אם לא תשאר אם הכרטיס שהזמנת מראש.

פטריוט טורקי

שאלה טובה: כדאי להזמין כרטיס טיסה ב-TURKISH AIRLINES כי: 1. הם טסים כל יום לישראל 2-3 פעמים (ואל על לא טסים כל יום). ככה התאריך יכול להיות יותר גמיש. 2. אתה זכאי לכמה טיסות פנימיות שאתה רוצה, לכל יעד בטורקיה ב-50$ שזה זול. יותר זול מלמקומיים. ככה אתה יכול לטוס מאיסטנבול לטרבזון במקום לסוע באוטובוס 18 שעות. 3. כשאני ביררתי מחירים, TURKISH AIRLINES היו זולים יותר מאל על.

למעלה