מתי השידור החוזר?
M MaYuShKuSh New member 8/3/05 #4 איזה שעה דפוקה לא לא עושים את זה ב2 וחצי כמו פעם? למה שינו את כל הלוח שידורים הזה? זה סתם לא נוח
S Shaaachar New member 8/3/05 #6 נצל"ששששששש../images/Emo70.gif שמתם לב ששינו את העיצוב של HOT?? לפי דעתי זה לא משהו! זה יותר מידי בורדו
נצל"ששששששש../images/Emo70.gif שמתם לב ששינו את העיצוב של HOT?? לפי דעתי זה לא משהו! זה יותר מידי בורדו
ד דניאלוש מזרחית בנשמה New member 8/3/05 #8 שחר......... אני יודעת שאני לא קשורה אבל..יש לך שם יפה מדהיםםםםםם!
ס סוכ7יה על מקל New member 8/3/05 #12 נצל"ששששששששש../images/Emo70.gif באיזה שעה מרתון פרקי השבוע גיליתי שעוד שבועיים פורים... למישהו יש רעיון לתחפושת בשבילי
נצל"ששששששששש../images/Emo70.gif באיזה שעה מרתון פרקי השבוע גיליתי שעוד שבועיים פורים... למישהו יש רעיון לתחפושת בשבילי
M Mrs Love New member 8/3/05 #13 תשובה../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif בשעה 2 וחצי כל יום שישי אין לי איך לעזור לך... גמני עדיין לא יודעת למה אני מתחפשת...
תשובה../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif בשעה 2 וחצי כל יום שישי אין לי איך לעזור לך... גמני עדיין לא יודעת למה אני מתחפשת...