מתי הפרק האחרון? מי יכול לענות לי מתי הפרק האחרון של הסדרה(בימי שבת),והאם זו העונה האחרונה לגמרי???
R Ronah6 New member 25/2/05 #1 מתי הפרק האחרון? מי יכול לענות לי מתי הפרק האחרון של הסדרה(בימי שבת),והאם זו העונה האחרונה לגמרי???
H hadarya New member 25/2/05 #2 הפרק האחרון של העונה השלישית אמור להיות בשבוע הבא... והוא נקרא "סיום תיכון". העונה השלישית היא העונה האחרונה של הסדרה בכלל, מה שאומר שזה הפרק האחרון של הסדרה. אוף... זה נגמר
הפרק האחרון של העונה השלישית אמור להיות בשבוע הבא... והוא נקרא "סיום תיכון". העונה השלישית היא העונה האחרונה של הסדרה בכלל, מה שאומר שזה הפרק האחרון של הסדרה. אוף... זה נגמר
B BillysGirl New member 26/2/05 #3 הודעה רשמית! (אישית) אני חייבת להפסיק לראות רוזוול!!!! זה יותר מדי לחכות לשבוע הבא (ולדיכאון שאחרי הפרק האחרון!) כדי לדעת מה קורה!
הודעה רשמית! (אישית) אני חייבת להפסיק לראות רוזוול!!!! זה יותר מדי לחכות לשבוע הבא (ולדיכאון שאחרי הפרק האחרון!) כדי לדעת מה קורה!
B BillysGirl New member 26/2/05 #4 זה היה הפרק האחרון???? מה??????????????????????????????? אני מתה! אני אף פעם לא אדע מה קורה הלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה היה הפרק האחרון???? מה??????????????????????????????? אני מתה! אני אף פעם לא אדע מה קורה הלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!