מתי הפסקתן לעשות

אף פעם לא עשיתי

לא קניתי סטלריזטור ונראה לי מבאס להרתיח כל פעם. אני גם לא חושבת שצריך לשטוף מוצץ כל פעם שהוא נופל על הרצפה

ayala26

New member
אצלנו צריך

אחרת השערות של הכלב של חמותי שמסתובבות פה בכל הבית נדבקות לו למוצץ והוא כבר נחנק כמה פעמים ומצאתי לו שערה של הכלב בפה! אני עדיין עושה סטריליזציה אבל נראה לי שבקרוב אפסיק כי ממילא כל יום-יומיים אני מעבירה את כל הבקבוקים במדיח כלים.

mevav1

New member
הפסקתי בגיל שנתיים וחודש לערך

וגם אז לא הייתי מפסיקה אלמלא חמותי שלא רצתה שארתיח כ"כ הרבה מים בקומקום כששיפצנו את הבית וגרנו אצלה חודש וחצי לערך. לדעתי,טוב לחטא כי השאריות יורדות מהבקבוק במאה אחוז ואין חיידקים..אבל אולי זה רק בראש שלי.

אני מאד מקפידה פעם ביום לעשות

הרתחה. אין לי כ"כ כח, אבל הריח של התמ"ל בלתי נסבל בעיניי ורק בזכות ההרתחות הריח מתנדף. לא עוזר קילו סבון רק הרתחה. התינוק בן חצי שנה.

tiger mom

New member
בגיל חצי שנה

היא התחילה להכניס הכל לפה. זה נראה לי מטופש לעשות סטרליזציהלבקבוקים, כשהיא מכניסה כל מה שזז (ומה שסתם עומד) לפה. אז הפסקנו

didu88

New member
../images/Emo6.gif

פעם מישהו רשם באחד הפורומים בתשובה לשאלה הזאת- ברגע שהוא התחיל לשים את החתול בפה

annes

New member
אני עוד עושה

למרות שהוא טעם כבר כמה פעמים את הכלבה - ברור לי שזה בראש שלי, אבל זה לא נורא טרחה לשים בסטרליזטור ולתקוע במיקרו, אז אני עוד לא נלחמת עם הדפיקויות שלי, אמרתי, אני אגמול את עצמי לאט, בינתיים התחלתי בלא לעשות סטרליזציה לכלים של המוצקים (גם אחרי שקערית של ספיידרמן פגשה גורל אכזר....) אם כי את הכפיות אני עדיין מחטאת וגם את שאר הכלים (שלא נמסים) רוב הזמן....

or 333

New member
שלי בת שבעה חוד'

בהתחלה הייתי מרתיחה אחרי כל האכלה היום אני עושה סטרליזציה פעמיים ביום

למעלה