מתי הפכתי ליבואן?

If6Was9

New member
מתי הפכתי ליבואן?

אתם בטח מכירים את התופעה שאתם נוסעים לחו"ל, ולאנשים ששומעים על כך נפתחות העיניים לרווחה: הנה נפלה עליהם הזדמנות פז להשיג סיגריות מהדיוטי פרי ושאר ירקות. ולי יש איזה וואחד חבר, שמדי פעם אני מתקשר להשאיר לו הודעות, ופעם בחודש או משהו כזה אני אפילו זוכה לדבר איתו בטלפון. בשיחה האחרונה סיפרתי על כך שאני נוסע לחו"ל. הבן אדם דאג שלא אשכח אותו שם, ואמר לי "שמע, אני אתן לך כסף, תקנה לי שם מגלה מתכות, זאת לא אמורה להיות בעיה בלה-בלה-בלה...". בקיצור, לא בוער לי להתקשר לבן אדם הזה. האם לכם היה בוער?

גנגי

New member
כשאתה אומר "בוער"

אתה מתכוון לצרבת? אנשים כאלה עושים לי צרבת. בעיקרון אני לא מביאה כלום מחו"ל, לא לי, ובטח לא לאחרים. אגב, זה נכון גם בפרינציפ, במקרה זה.

If6Was9

New member
האמת אין לי שמץ מה עושה לי צרבת

אבל חברים כאלה... נמאס כבר ממשמעויות חדשות לחברות: תסדר לי פה, ותסדר לי שם, שמור לי ואשמור לך. דיכאון קליני, תאמיני לי.

If6Was9

New member
פחחחח נראה לי שהוא בעצמו לא

מוצא זמן להתקשר. הבנאדם עסוק... טוב, לא אפריע לו.

If6Was9

New member
לא. סתם בא לי לכתוב על זה.

כי קשרי "חברות" כאלה משעממים אותי.

newKiticat

New member
מגלה מתכות?

נשמע קצת הזוי.... בכל אופן, לא בוער. אם הוא רוצה משהו ממך- אז זה האחראיות והבעיה שלו.

gitta

New member
מגלה מתכות

בד"כ נמצא בידי ארכיאולוגים חובבים שזה כינוי עדין לשוד עתיקות. אבל לא התכוונתי לאותו חבר, כמובן.

If6Was9

New member
אכן הזוי...

אבל הבנאדם מחפש דרך לרכוש מוצר מבלי לשלם עליו הוצאות המשלוח. בשביל זה יש חברים, לא? כבר הייתי עד לאיזה "מבצע סבתא" שעשה מישהו שעבד איתי בשביל להביא לארץ משהו שרכש באינטרנט בארה"ב, אז הוא בדק באיזה מלון בארה"ב מתאכסן אחד מעמיתיו לעבודה, ביקש ממנו שיסכים לקבל עבורו משלוח, והתקשר לוודא שהמשלוח יגיע למלון בזמן.

dana2909

New member
יש אנשים שלא קולטים

עשיתי טעות וציינתי באוזני סוג של ידיד, שאני שוקלת לנסוע בקיץ - עוד 3+ חודשים לחו"ל, למחרת הבנאדם הביא לי שטר של 100$ כדי שאקנה לו משהו בדיוטי פרי. לא חשוב שזה היה סתם הרהור, ועוד לא התחלתי לפעול בכיוון, הוא כבר הספיק לרטון שאיך זה שאני לא רוצה לקחת את הכסף, כשהוא הרי רץ והתאמץ להחליף כסף.. יש גם כאלה..

למעלה