מתי הפגישה ?

untitled

New member
גבירותי ורבותי

הפגישה מחר (יום שלישי) בשעה שתיים בצהרים במגדלי האופרה תהיו שם ובבקשה תפסיקו לשאול שאלות, כבר אמרו את זה כל כך הרבה פעמים, אבל בשביל לחחוסך לכם אני אומר שוב: מחר בשתיים בצהרים בים בת``א במגדלי האופרה העיקר שתגיעו

Hell is beige

New member
איפה במגדלי האופרה?

איך לזהות אותי? אני היפי עם זקן, הפרצוף שבתמונה ותפוז ביד אגב, אם מישהו מעוניין לענות על השאלות שלי, או מישהו מר``ג מעונין להגיע ביחד פנו לאייסיקיו 6167836

taya

New member
אני בעד

שתביאו מצלמה, תתעדו את הכל ותסרקו לפורום.

אני....

וגם אותי לא תזהו כי גם בן אדם רגיל אההה בעצם אני נראה כמו אחד ששם יותר מדי ג`ל כדי לכסות את העבודה שיש לו ליפה ענקית

zambush

New member
אני ארצה

לגנוז את שתי ההודעות הקודמות, ושבמקומם תהייה ההודעה הזאת (קארל לטיפולך). אין לי כוונה להציג פה את כל המשפחה שלי. בכל מקרה הנה תמונה אחרת.

karl @epitaph

New member
אני לא יכול להגיע וכנראה...

שגם קארל לא יכול (בעיות בעבודה)... -עדי-

untitled

New member
למה בים, זה בלאגן, במגדלים

הרבה יותר נוח וגם יש שם גלידה אין סיכוי שנזהה אחד את השני, לא בים לא עכשיו בחופש תהיו במגדלים ליד הגלידנ ואם תראו בן אדם רגיל שאוכל גלידה אז זה אני טוב?

חבצלת גם את פה?

אני נתקעתי בעבודה כי הבוס החרמן שלי הלך עם חברה שלו לח`ול ואני מחליף אותו ולא יכולתי להגיע ואני מבטיח לך אישית שנעשה מפגש ביום חמישי אחד הבטחה שלי והמטאל יפה לך יותר

.Metal_F

New member
יופיופיופיופיופי

מחכ לזה בקוצר רוח. אבל תדאג למלא את ההבטחה, אה...?! וגם טאיה תגיע לא משנה ווט איט טייקס!

למעלה