מתי המפגש הבא?

mazy

New member
בכיף../images/Emo70.gif

אני לא ממש מכירה את אשדוד, אבל אני יודעת שיש איזשהו גן שעשועים ענק , חדש יחסית. את יודעת על מה אני מדברת?

היי היי היי ....

מה עם הדתיים ??? אני וגלית ? כמובן שאין בעיה שתפגשו בפארק בשבת אבל הכוונה שלי הייתה שנפגש כולנו באיזה ערב באמצע השבוע או אפילו מוצ"ש ...

mazy

New member
רעיון נהדר...../images/Emo127.gif

ואז זה יהיה בלי הילדים, רק המבוגרים. נשמע לי מעולה! גילי, תזרום עם זה, נראה מה יצא!

אוקיי, אני לוקח על עצמי לארגן

את המפגש הראשון לשבוע הבא .. עכשיו צריך רק למצא בית שיסכים לארח אותנו כי לי יש בית קטן (עד שאעבור דירה)

בשבילך אני מוכנה לחזור בתשובה.

בטח שאני רוצה, אח שלי.

רעיון מצויין!!

אני כל כך רוצה לראות אתכם כבר.. ואין לי סבלנות לחכות עד למפגש הבא.. צירפתי תמונה שלי, שירה וידיד טוב שלנו- עידן (אני באמצע). התמונה צולמה בפולין לפני חודש וחצי.. אוף אני רוצה לחזור לשם

נראה לי שהתמונה כבדה מידי..

אני הולכת לקורס מתמטיקה, אחכ אני אחזור ואנסה לעשות איתה משהו.. בה בייי פלפלת

אני אלמד אותך טריק......

כשאת נתקלת בתמונה גדולה מדי - את צריכה להקטין אותה. איך????? את לוחצת עליה עם העכבר(כפתור ימני) וניגשת אל "שלח אל" -> "נמען דואר" ואז הוא ישאל אותך אם להקטין את התמונה ואת תעני לו: כן!! אז המחשב יפתח את תכנת הדואר שלך ויצרף את התמונה המוקטנת, אבל את תעבדי עליו, את תעתיקי את התמונה המוקטנת למקום אחר, ולא תבטלי את שליחת הדואר, וזהו!!!! עכשיו יש לך את אותה התמונה אבל אחרי דיאטה ותוכלי לצרף אותה לפורום. בהצלחה תלמידים, יש לכם מבחן מעשי, 5 דק' לסיום, נא להזדרז, האחרונים, קדימה להגיש, אני מתחיל לפסול מבחנים, נו.............. דני

red tomato

New member
יש עוד טריק...

1. ניגשים לתמונה שברצונכם להקטין.... 2. בקליק ימני בוחרים "פתח באמצעות"/"open with" 3. לבחור "צייר"/"paint" 4. כשנמצאים בתוך הצייר ללחוץ ctrl+w ועולה מסך של שינוי גודל על פי אחוזים... 5. מקטינים כמה שרוצים (עדיף רוחב ואורך באותם אחוזים כדי למנוע עיוות של התמונה) 6. ושומרים שוב (שמירה בשם/save as), איפה שרוצים - הכי קל על שולחן העבודה (desktop) כי ניתן אח"כ להעביר לאן שרוצים בלי להתאמץ. **לשים לב ששומרים בפורמט jpg כי הוא הרבה יותר חסכוני מbmp.** זהו... אולי נשמע קצת ארוך אבל אם פועלים לפי השלבים זה ממש פשוט וקל.

../images/Emo2.gif

דבר ראשון! אני לא ילדה. אני נערה
(טוב אולי לא בלונדינית אבל בכל זאת..) דבר שני- לא רוצים אותי
לא צריך
אני לא צריכה טובות..
פלפלת

בטח שרוצים אותך הטרמפ עלי אפילו

רק אל תכעסי עלי.
הייייי, רוצה במקום לבוא לעשות לנו בייביסיטר? הקפה עלי
, אוכל
, מוסיקה
.......?