מתי המפגש הבא? והאם ביום שישי בבוקר וברעננה? ביי
ת תיקי וזיו שגן New member 15/5/04 #2 מפגש ../images/Emo82.gif פתוח ב- 4/6/2004../images/Emo24.gif נשמח לראותכם בין השעות 9:30-13:00 , במשרדי העמותה רח' כנרת 4 רעננה.
מפגש ../images/Emo82.gif פתוח ב- 4/6/2004../images/Emo24.gif נשמח לראותכם בין השעות 9:30-13:00 , במשרדי העמותה רח' כנרת 4 רעננה.
ה הלנה New member 16/5/04 #4 אורית - ולי יש יום הולדת ב- 9.6. אז אנחנו אותו מזל! נשמות תאומות, או לו?
P p i l p e l e t 8 5 New member 16/5/04 #5 ../images/Emo12.gif יש לי צו ראשון ב9.6 וגם יומולדת לאחותי!!!
ת תיקי וזיו שגן New member 16/5/04 #6 ../images/Emo50.gif בצו הראשון מקווה ../images/Emo24.gif שתקבלי מה שתרצי...
P p i l p e l e t 8 5 New member 16/5/04 #7 תודה, ויש לי שאלה... מישהו יודע במקרה אם מורידים פרופיל בגלל הטיקים..? מאוד חשוב לי לדעת.. תודה מראש פלפלת
תודה, ויש לי שאלה... מישהו יודע במקרה אם מורידים פרופיל בגלל הטיקים..? מאוד חשוב לי לדעת.. תודה מראש פלפלת
ה הלנה New member 16/5/04 #8 פלפלת יקרה לבת שבע (שביק) יש מידע על מה שקורה בצבא. היא תוכל לעזור. לפי מה שאני הבנתי, אם לוקחים תרופות באופן קבוע יש ירידה בפרופיל.
פלפלת יקרה לבת שבע (שביק) יש מידע על מה שקורה בצבא. היא תוכל לעזור. לפי מה שאני הבנתי, אם לוקחים תרופות באופן קבוע יש ירידה בפרופיל.
א איש החידות New member 16/5/04 #10 אם היא לא מגיעה .. אנחנו עולים כולנו על משאית ומגיעים אליה הביתה באותו היום .. נראה לי שהיא תעדיף להגיע אלינו ...
אם היא לא מגיעה .. אנחנו עולים כולנו על משאית ומגיעים אליה הביתה באותו היום .. נראה לי שהיא תעדיף להגיע אלינו ...
ה הלנה New member 16/5/04 #11 קבענו!../images/Emo24.gif ואגב, התכוונתי לאורית, אבל ההודעה ירדה למטה. כי פלפלת בטוח מגיעה, אי אפשר להבריז פעמיים לחתן!
קבענו!../images/Emo24.gif ואגב, התכוונתי לאורית, אבל ההודעה ירדה למטה. כי פלפלת בטוח מגיעה, אי אפשר להבריז פעמיים לחתן!
א אימא של אריק New member 16/5/04 #14 אוי,איזה יופי, שחלטתם לחגוג לי יום ההולדת ,שחל ב 4.06 ! תודה רבה באמת ! אוהבת את כולכם, ליז. נ.ב. אוף,לא עולים לי האייקונים, אז : ***אייקון שלי מחלקת לכל חברי הפורום פרח(כל אחד בצבע שהוא אוהב, למשל לאיש החידות - צהוב, נכון ? ***
אוי,איזה יופי, שחלטתם לחגוג לי יום ההולדת ,שחל ב 4.06 ! תודה רבה באמת ! אוהבת את כולכם, ליז. נ.ב. אוף,לא עולים לי האייקונים, אז : ***אייקון שלי מחלקת לכל חברי הפורום פרח(כל אחד בצבע שהוא אוהב, למשל לאיש החידות - צהוב, נכון ? ***
א אימא של אריק New member 16/5/04 #16 מה פתאום שאני אביע עוגה ?../images/Emo12.gif בשביל עוגות יש אלונה !!! וגם אמא של הלנה ! וגם אמא של מיכאל ! ואני רק אנוח ואאסוף מתנות
מה פתאום שאני אביע עוגה ?../images/Emo12.gif בשביל עוגות יש אלונה !!! וגם אמא של הלנה ! וגם אמא של מיכאל ! ואני רק אנוח ואאסוף מתנות
א איש החידות New member 16/5/04 #19 לא חיבים להביא דווקא עוגה יש הרבה דברים אחרים שאפשר להביא ... פשטידות, סלטים, שתיה מעכשיו כל מפגש חודשי נפתח בארוחת בוקר מפוארת
לא חיבים להביא דווקא עוגה יש הרבה דברים אחרים שאפשר להביא ... פשטידות, סלטים, שתיה מעכשיו כל מפגש חודשי נפתח בארוחת בוקר מפוארת
א אלונה אמא של גיא New member 16/5/04 #34 מישהוא קרא לי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo35.gif
א אלונה אמא של גיא New member 16/5/04 #38 מי קבע? מותק, על דברים טובים משלמים, עד עכשיו הבאתי דברים כדי שתתעמו, עכשיו כשראיתי שטעים לכם תתחילו לשלם.
מי קבע? מותק, על דברים טובים משלמים, עד עכשיו הבאתי דברים כדי שתתעמו, עכשיו כשראיתי שטעים לכם תתחילו לשלם.