מתי הם חוזרים?

shultz11

New member
מתי הם חוזרים?

נכנסתי לאתר ןכתוב שם 9/8c מה לעזזל זה אומר?יש מצב שהם חוזריםרק ב8 לספטמבר? אנא עיזרו לי אני חייב לדעת מתי זה קורה והאם זה יקרה לעוד סדרות בגלל שביתת התסריטאים(לדוגמא ל lost רחמנא ליצלן?)

gwini1

New member
אז ככה...

9/8c זה שעת השידור ולא תאריך. מאחר וארה"ב זו מדינה ענקית אז יש בה הפרשי שעות (של שעה) לכן אם לדוג' שעת השידור בחוף המזרחי היא 8 בחוף המערבי שעת השידור תהיה 9.קאפיש? ולגבי תאריך החזרה אי לי מושג...

AgeGen

New member
זה כן התאריך..

הם חוזרים בספטמבר, כבר רשמתי הודעה על זה, וזה כתוב בוויקיפדיה של הירוז

gwini1

New member
לפי tv.com הסדרה תחזור ב- 1.9.08

ואם תראה כמעט כל פרומו של אבודים נגמר ב- 9/8c . זה לא תאריך, זה שעת שידור!!!!!!!!!!!!! חבל שאתה מתווכח על דברים שאתה לא יודע...

AshkenaziAmiti

New member
חבל שאתה סתם מתעצבן

AgeGen

New member
קצת מאוחר אבל לא הייתי בארץ

קודם כל להרגע... לנשום... לא העלבתי פיקחות של אף אחת (זה שאת מרגישה ככה אומר משהו אחר לגמרי) הסדרה חוזרת ב- 8 לספטמבר.תבדקי בויקיפדיה גיבורים, זה המקור -הכי- טוב לידיעות גיבורים, אפילו יותר טוב מהאתר הרשמי של אנ בי סי. זה יוצא שבוע אחרי הראשון לספטמבר כפי שאת טוענת. לא יודע מאיפה הם השיגו את המידע הזה, ואני לא יודע על איזה משני המקורות יש לסמוך (למרות שאני שונא את tv.com, אין בו שום דבר הגיוני). ברגע שאני אמצא סיבה טובה להמשיך את הוויכוח אני אמשיך. ובגלל שאני מבין. אז את יכולה לסגור את הג'ורה ולדבר (לכתוב) כמו בן אדם נורמלי. ועוד משהו... מה קשור אבודים? זה פורום גיבורים.

gwini1

New member
הויכוח הזה ממש מוגזם...

אני לא אתווכח איתך לגבי תאריך חזרת הסדרה... אני רק אחזור ואגיד כי 9/8c זה שעת שידור (100%). ולהלן ההוכחה: כאן אני מקווה שזה יסתום את הגולל על השרשור המיותר הזה. מה שכן- אני מתנצלת אם נפגעת באיזושהי דרך, זו בטח לא היתה כוונתי...

gwini1

New member
הויכוח הזה ממש מיותר...

אני לא אתווכח איתך לגבי תאריך חזרת הסדרה... אני רק אחזור ואגיד כי 9/8c זה שעת שידור (100%). ולהלן ההוכחה: כאן אני מקווה שזה יסתום את הגולל על השרשור המיותר הזה. מה שכן- אני מתנצלת אם נפגעת באיזושהי דרך, זו בטח לא היתה כוונתי...

gwini1

New member
הויכוח הזה ממש מיותר...

למעלה