מתי הולך 24? באיזה ימים שעה וערוץ משדרים תסדרה
G g tamir New member 24/6/04 #2 ב...... ימר רביעי בשעה רבע לעשר. בערוץ 10 אבל אתמול כבר שודר פרק 21 של העונה השלישית לא נראה לי שכדאי לך להתחיל לראות מסוף העונה.
ב...... ימר רביעי בשעה רבע לעשר. בערוץ 10 אבל אתמול כבר שודר פרק 21 של העונה השלישית לא נראה לי שכדאי לך להתחיל לראות מסוף העונה.
G GoLd FlOwEr New member 24/6/04 #3 פרק 21../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה לא הגיוני../images/Emo70.gif אתה בטוח
ה הקוסם השחור New member 25/6/04 #5 ../images/Emo6.gif זו סדרה עם השם "24", וכל פרק הוא שעה ביממה. איך יכלת לחשוב שיש בזה 24 פרקים?
R rds15 New member 25/6/04 #6 תצחק אבל גם לי זה קרה בפרק 22 שהייתי בטוח שזה הפרק האחרון ואז נזכרתי שיש עוד 2 פרקים פשוט רגילים לסדרות עם 22 פרקים בעונה...
תצחק אבל גם לי זה קרה בפרק 22 שהייתי בטוח שזה הפרק האחרון ואז נזכרתי שיש עוד 2 פרקים פשוט רגילים לסדרות עם 22 פרקים בעונה...
ה הקוסם השחור New member 27/6/04 #9 למה ייקח זמן? יש מצב שהם ישדרו אותה זמן קצר לאחר ארה"ב הכל תלוי ברצון הטוב של קברניטי הערוץ
R rds15 New member 27/6/04 #10 כי רק עוד חצי שנה העונה תעלה בארה"ב... אז יש גם עוד חצי שנה+כמה זמן שיקח לערוץ 10 לקנות את העונה, להוסיף כתוביות וכו' עד שזה יגיע לארץ...
כי רק עוד חצי שנה העונה תעלה בארה"ב... אז יש גם עוד חצי שנה+כמה זמן שיקח לערוץ 10 לקנות את העונה, להוסיף כתוביות וכו' עד שזה יגיע לארץ...
ה הקוסם השחור New member 27/6/04 #11 אבל אל תשכח שערוץ 10 קנה את העונה השלישית זמן קצר לאחר שהיא התחילה בארה"ב... הוא פשוט המתין חודש בגלל שבדיוק אז נגמרה העונה השנייה כיוון שהפעם תעבור חצי שנה עד העונה הרביעית, נראה לי הוא ישדר מיד - בהפרש קטן של שבועיים-שלוש
אבל אל תשכח שערוץ 10 קנה את העונה השלישית זמן קצר לאחר שהיא התחילה בארה"ב... הוא פשוט המתין חודש בגלל שבדיוק אז נגמרה העונה השנייה כיוון שהפעם תעבור חצי שנה עד העונה הרביעית, נראה לי הוא ישדר מיד - בהפרש קטן של שבועיים-שלוש
S Siriusnip New member 27/6/04 #12 ../images/Emo41.gifיש פורום לסדרה 24../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif פורום עשרים וארבע בתפוז (שאני מנהל בין היתר)! הנה לינק. אתה מוזמן
../images/Emo41.gifיש פורום לסדרה 24../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif פורום עשרים וארבע בתפוז (שאני מנהל בין היתר)! הנה לינק. אתה מוזמן