מתי הבא, מתי? דרך בעלי התוודעתי לסדרה הזאת ובלעתי אותה בשבועיים....מתי יוצא הבא בעברית?!
Y Yanshoofy New member 15/8/05 #1 מתי הבא, מתי? דרך בעלי התוודעתי לסדרה הזאת ובלעתי אותה בשבועיים....מתי יוצא הבא בעברית?!
א אדארד סטארק New member 15/8/05 #3 משתה לעורבים יצא לעברית בערך בפסח כלומר פסח של 2006... זה ממה שידוע לי.
ב בראנדון סטארק New member 15/8/05 #6 אני יצאתי קייטלין...../images/Emo12.gif אבל בניחושים נישחתי בראן...
E Envinyatar New member 21/8/05 #24 מתכנן חמישה ילדים בקרוב? ../images/Emo3.gif וכמובן - רצוי למצוא תירוצים להתחמק מחתונות ושאר ארועים משפחתיים...
מתכנן חמישה ילדים בקרוב? ../images/Emo3.gif וכמובן - רצוי למצוא תירוצים להתחמק מחתונות ושאר ארועים משפחתיים...
פ פני עץ הלב New member 21/8/05 #26 ../images/Emo6.gif מוותר על העונג שבהפשטה בחתונה שלך ועוד יותר בחתונה של אחיך.
M Moiraine New member 16/8/05 #9 גם לי יצא בראן.... הייתי בטוחה שיצא לי אחד מהסטארקים ,וניחשתי בראן. אחריו: נד קייטלין וג'ון אבל כשעשיתי את השאלות באתר הזה יצא לי בכלל דאני
גם לי יצא בראן.... הייתי בטוחה שיצא לי אחד מהסטארקים ,וניחשתי בראן. אחריו: נד קייטלין וג'ון אבל כשעשיתי את השאלות באתר הזה יצא לי בכלל דאני
ל לגוטל New member 16/8/05 #10 מבראן לדאני ? ../images/Emo12.gif לי באתר השני יצא נד סטארק, שהוא השני שהיה לי באתר הראשון.
T Tiryon New member 16/8/05 #12 קיבלתי נד.... 1.נד 2.בראן 3.קייטלין 4.טיריון 5.ג'ים 6.ג'ון מאוד הופתעתי דווקא ציפיתי יותר לטיריון או לג'ון...
קיבלתי נד.... 1.נד 2.בראן 3.קייטלין 4.טיריון 5.ג'ים 6.ג'ון מאוד הופתעתי דווקא ציפיתי יותר לטיריון או לג'ון...
פ פני עץ הלב New member 18/8/05 #21 עכשיו אני מבין למה הגנתי על רוברט בשרשור ההוא - יצא לי באתר השני -נד סטארק. באתר הראשון, ניחשתי נד כי לא שכבתי עם משפחה, לא הרגתי משפחה [למישהו יצא טיריון או ג'יים או סרסי? - ומה זה אומר אם יצא לכם?] באתר הראשון אגב יצא לי בראן.
עכשיו אני מבין למה הגנתי על רוברט בשרשור ההוא - יצא לי באתר השני -נד סטארק. באתר הראשון, ניחשתי נד כי לא שכבתי עם משפחה, לא הרגתי משפחה [למישהו יצא טיריון או ג'יים או סרסי? - ומה זה אומר אם יצא לכם?] באתר הראשון אגב יצא לי בראן.
L La Gamba New member 19/8/05 #22 יצא לי ג'ון ואז בראן חלק מהשאלות שם מזכירות מבחנים מסויימים שעברתי לקראת שיבוצי בצבא.