מתי האודישנים? יש כאן מישהו שנרשם לאודישנים וכבר התקשרו לזמן אותו? מישהו יודע אם הם מתקשרים לכולם?
נ נעה קדם New member 30/10/03 #1 מתי האודישנים? יש כאן מישהו שנרשם לאודישנים וכבר התקשרו לזמן אותו? מישהו יודע אם הם מתקשרים לכולם?
ה האהבה הישנה New member 30/10/03 #2 ....על פי מה שאני יודע... הם אמורים להתקשר לכולם....זה לוקח זמן כי מלא מלא מלא התקשרו אליהם וזה היה די צפויי, לדעתי בגלל זה לוקח להם זמן להתקשר...אני מאוד מאוד מקווה שהם מתקשרים לכולם....וגם אלי... מקווה...תקווי גם את.....
....על פי מה שאני יודע... הם אמורים להתקשר לכולם....זה לוקח זמן כי מלא מלא מלא התקשרו אליהם וזה היה די צפויי, לדעתי בגלל זה לוקח להם זמן להתקשר...אני מאוד מאוד מקווה שהם מתקשרים לכולם....וגם אלי... מקווה...תקווי גם את.....
N N i c o l e New member 30/10/03 #3 הם לא.... עונה שעברה התקשרתי פעם אחת ולא חזרו אליי.....לכן אני ממליצה להתקשר כמה פעמים. להתקשר כל כמה ימים עד שיחזרו אלייך...אם את באמת לוקחת את זה ברצינות.
הם לא.... עונה שעברה התקשרתי פעם אחת ולא חזרו אליי.....לכן אני ממליצה להתקשר כמה פעמים. להתקשר כל כמה ימים עד שיחזרו אלייך...אם את באמת לוקחת את זה ברצינות.