מתי דיסק חדש?

mottie6861

New member
מתי דיסק חדש?

האם יש בין הגולשים מי שיודע מתי יוצא דיסק חדש של פוליקר?. כמדומני דובר על דיסק שאמור היה לצאת כבר לפני מספר חודשים לאחר יציאת הדיסק של ראסוליס. תודה.

shay poli

New member
יהודה בעצמו לא יודע מתי יצא הדיסק...

אז איך אנחנו נדע? אני יכול להגיד דבר אחד בקשר לזה-בקרוב,בקרוב. חוץ מזה נראה לי שאמרו שהוא צריך לצאת כבר לפני שנתיים,או שנה וחצי לפחות והנה אנו עוד מחכים ונמשיך לחכות ליום המבורך הזה. ככל שההמתנה תהיה ארוכה יותר,התענוג יהיה גדול יותר! אז שווה לחכות!

קוקי500

New member
אכן נכון...

בשביל איכות שווה לחכות ואיכות הפכה לנדירה כל כך בימנו..

shay poli

New member
תרשי לי לחדד

איכות כמו של יהודה,ויעקב גם, יש לציין,היא הנדירה שבנדירות ואף יותר. לא נראה לי שיש עוד אומן שאני יכול לשמוע את אותם השירים שלו כבר 11 שנים ואפילו לא התחיל להימאס לי,זה פשוט נס! או שלא...

קוקי500

New member
צודק ...

יהודה איכותי וכמובן יחודי ונדיר בהלט לא נמאס להקשיב לו וכמובן שיעקב ... תרשה לי עוד אחד שלא שייך לפורום הזה שלמה ארצי

איתן 990

New member
אמת ויציב

עד היום שיש ברדיו שיר של המלך אני מתרגש כאילו זה שיר שאף פעם לא שמעתי אותו. רק שתדעו לכם חברים יקרים שבארצות הברית ובעיקר לוס אנג'לס יהודה פוליקר מושמע המון בתחנות המקומיות כמובן של ישראלים. ואני מתכוון ברדיו.אבל כאן בישראל לא כל כך. מה לעשות מדינה של.................. שיהיה לכולנו רק טוב וחג שמח לכל חברי הפורום הכי טוב במזרח התיכון והסביבה איתן 990 הרומני הכי קמצן שיש עלי אדמות

איתן 990

New member
אני חזק אני אוכל הרבה תרד כמו פופיי

דרך אגב שמעתי שפופיי נהיה סוחר סמים. זה נכון???

למעלה