מתי גוקו יהפוך למבוגר

החסני

New member
מתי גוקו יהפוך למבוגר

ולמה הם פשוט לא ביקשו מהכדורים הרגילים שיחזירו את גוקו מבוגר ושיחזיר את הכדורים האחרים ואפילו נשארה להם מישאלה !

harar8

New member
יכול להיות

שבגלל שהכדורים הרגילים פחות חזקים מהכדורים עם הכוכב השחור ואי אפשר להחזיר אותם אז צריך לחפש אותם ברחבי החלל(נראה לי ככה) או שהדרגון לא יכול לאתר את כל הכדורים שהתפזרו בחלל(אני חושבת ככה
) ואולי הדרגון של הכדורים הרגילים לא יכול להחזיר את גוקו למבוגר כי המשאלה הייתה מן הכדורים עם הכוכבים השחורים. כשגוקו יהיה סופר סיאן 4 הוא יהיה מבוגר, לפי מה שאני יודעת, אבל אני לא יודעת מתי זה יהיה.

כשהוא יילחם נגד בייבי../images/Emo58.gif

אחרי שהקאיים יוציאו לו את הזנב מהתחת הא יהפוך לאוזארו שאחר כך יהפוך לסופר סאיין 4. בקשר לשאלה מתי הוא יהפוך למבוגר באמת אז זה רק בסוף הסדרה.

gokussj2

New member
בעצם../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה לא שהוא "יהפוך" , פשוט עוברים 100 שנים פאן תהיה בן 111 ויהיה טורניר עולמי גוקו ג'וניור ווג'יטה ג'וניור ילחמו וגוקו צופה בהם בקהל כאשר הוא כבר גדול , מה שמטומטם פה זה העובדה שאחרי 100 שנה הוא לא זקן אלא הוא בגיל שהוא היה לפני המשאלה מכדורי הכוכב השחור , מה שעוד מטומטם זה הסיום , מה הם בעצם רוצים להגיד בזה שגוקו עוזב עם שנרון והכדורים נכנסים לתוכו , מה זה אומר ומאיזה סיבה הוא בכלל הלך עם שנרון.

הסיבה העיקרית היא ש.....

במידה והיו משתמשים בכדורים אז היה צורך להשיבם לכדר הארץ , תוך פחות מחצי שנה על מנת שכדור הארץ לא יהרס, וסביר להניח שהם לא היו מספיקים עוד פעם , אז גוקו העדיף לא לסכן את כדור הארץ.

החסני

New member
לא היתכבנתי להישתמש בכדורים

הרגילים להם יש 3 משאלות והם מיתפזרים בכדור הארץ לא בכל היקום!!

gokussj2

New member
אה כי הסיבה היא פשוטה

כמו שבכדורים הרגילים אי אפשר לבקש משאלה להשמיד מישהו ככה גם אי אפשר לבקש שגוקו יהיה ילד ולכן גם אי אפשר לבקש שילד יהפוך למבוגר והסיבה היא פשוטה זה מעבר לכוח של היוצר של הכדורים , , ידוע לך בטח שהיוצרים של כדורי הכוכב השחור הוא קאמי אבל הוא יצר אותם לפני שפיקולו יצא ממנו כלומר הוא היה בעל כוח יותר חזק ולכן גם אפשר היה לבקש משאלה להפוך את גוקו לילד , את הכדורים הרגילים (אחרונים) יצר דנדה וברור לך שהוא לא חזק כמו קאמי לפני שנפרד מפיקולו.

גם אני לא

בהודעה שלי, התכוונתי לכדורים עם הכוכב השחור. והכדורים של כדור הארץ לא בטוח שהיו עוזרים לשנות את המצב.

החסני

New member
ואם מישהו יכול להגיד לי

פשוט לא ראיתי איך הוא הרג את הרובוט הזה שכל הכוכב עשוי ממתכת אז הוא שולט בכל המתכת איך הוא הרג אותו!!????????

למעלה