מתי בפעם האחרונה

Insulted

New member
מתי בפעם האחרונה

אוקי, מכיוון שהפורום קצת שקט, חשבתי על רעיון למשחק, שאני מקווה שהמצאתי אותו, כי לא ראיתי אותו בשום פורום. אולי אני טועה. anyways... למשחק קוראים, נחשו? (רמז, זה בכותרת) ,מתי בפעם האחרונה". איך הולך? כל פעם מישהו בתורו שואל את הבא אחריו מתי בפעם האחרונה... וזה צריך להיות קשור לבאפי, אנג'ל, או פיירפליי, כי lets face is, זה הפורום. ומי שעונה צריך לשאול שאלה חדשה שתמיד תתחיל ב"מתי בפעם האחרונה". למשל: מתי בפעם האחרונה בכית כשראית את ווילו בוכה? ואז העונה צריך להגיד את התשובה שלו. לכל אחד יש תשובה אחרת לכל שאלה וזה יוצא קצת בלתי צפוי, כי לכל אחד זה אחרת. ואולי ככה גם נלמד אחד על השני. אם לא הבנתם, צלצלו. אז אני אתחיל: מתי בפעם האחרונה שמתם לב שקרה משהו בחייכם האישיים שקרה גם בסדרה?

the cheese man

New member
תשובה D:

חוץ מהפעם ההיא שהקרבתי את חיי כדי שאחותי הקטנה שהיא בעצם מפתח מיסטי שפותח שער למימד אחר תוכל לחיות? המממ... אני חושב שיצא לי להרגיש כמו שאולי באפי הרגישה בthe freshman . בתור אדם שלא מסוגל לסבול שינויים מסוג כל שהוא, למצוא את עצמך בסביבה חדשה שאתה לא מתמצא בה עם הרבה אנשים שאתה לא מכיר זה לא בדיוק פיקניק. אבל אני משער שזה לא רק אני. מצד שני אני לא הייתי צריך ללכת מכות עם חבורת ערפדים משעשעים ותאבי בצע. תורי לשאול
אם הייתם צריכים להחליף את אחד השחקנים הראשיים בבאפי, את מי הייתם מחליפים? (אם בא לכם אתם גם יכולים להוסיף באיזה שחקן אחר הייתם מחליפים אותו.)

the cheese man

New member
../images/Emo163.gifטעות שלי

השאלה שלי לא התחילה ב"מתי בפעם האחרונה" מאותגר שכמוני. הייתי משנה ניסוח, אבל אני לא רואה שזה לא ילך, אז.. תוותרו לי?

kitkat8

New member
מתי פעם אחרונה...

הסברתם למישהו שבאפי זאת בעצם סדרה מצוינת ושאם הוא / היא לא ראו אותה אז הם לא יכולים להבין את זה? אני עשיתי את זה אתמול במכללה כשביקשו מאיתנו לתאר את עצמנו דרך סרט / ספר / סדרה וכו...

nick at noon

New member
לפני כמה שבועות

ניסיתי להסביר לאחותי וגיסי שזו תוכנית מעולה. קיבלתי הינהונים מהסוג שנותנים למישהו כדי שיתרצה. מתי בפעם האחרונה פגשתם מישהו אחר(לא מוכר) שמעריך את באפי (או אנג'ל או פיירפלי) ?

kittycatbone

New member
האמת

אני בטוחה שקרה לי כבר אחרי- אבל בטיול שנתי כיתה י"ב (שנה שעברה) כשאני וחברה שגם רואה באפי דיברנו עם המחנכת שלנו באיזו הפסקת מנוחה בטיול... גילינו שהמחנכת שלי נהגה לראות באפי כשהיא שודרה בערוץ 2 עם בעלה, ובגלל זה גם קוראים לכלבה שלה באפי!! (וגם כי היא עושה באף! באף!) זה היה מגניב ^^

kittycatbone

New member
אוי אממ

בקשר לשאלה... *חושבת* מתי בפעם האחרונה הרגשתם שהתנהגתם באופן ביצ'י כמו קורדיליה? D:

Insulted

New member
ממשיכה

בבית ספר פתאום הבחנתי שמתחילות להיות לי "שפוטות", סתם ככה בלי סיבה. התחנפו, רצו לסחוב לי ת'תיק... ואני התנהגתי אליהן בקצת ביצ'יות בסגנון קורדליה, בעיקר בצורת הדיבור. לא יודעת אם זה מדוייק ומתאים לשאלה, אבל זה מה שנראה לי. השאלה שלי: מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים לילה שלם כדי לראות באפי?

kittycatbone

New member
באמת היה כיף!../images/Emo99.gif

חיחיחי D: ועידו- לא היית שם בזמן השיחה המקורית
כי אתה היית עם הכיתה שלך בטיול! אבל אח"כ אולי כשהמשכנו לדבר על זה היית איתנו

Insulted

New member
אני נורא שמחה

אני נורא שמחה שטרחתי להמציא משחק כי ראיתי שהפורום קצת... מתגסס ומנצלים אותו לשיחה אישית ועל ידי כך עוצרים את המשחק. אני לא רוצה להישמע מגעילה, גם כי אני חדשה כאן והכל, אבל פשוט רציתי לראות יותר שיתוף פעולה. אז בואו ננסה להחיות את המשחק, אולי זה ייחייה את הפורום, שזה בעצם אחת המטרות בהמצאת המשחק.

למעלה