מתי אתם מתגייסים ?

shani yakovian

New member
מתי אתם מתגייסים ?

אני מתגייסת באפריל 2004. התאריך המדיוק הוא 18/4/2004 וזה עוד שנה. אבל בכל זאת יהיו לי איזה 8 חודשים מסוף הבגריות להוציא רישיון ולחסוך כסף.

נזנז

New member
שני יא חומוסית שכמותך

מה קורה GRUPIT
טוב, שני למרות שאת יודעת מתי אני מתגייסת אני אכתוב זאת 16/12/03 בנתיים עברתי בהצלחה את המיונים לשני תפקידים חקר מודיעין אוויר ומפענחת תצ"א. ומחכה לאישור סופי ולתאריך גיוס סופי.

shirakl

New member
הריב נמחק ../images/Emo46.gif

לא אסבול מריבות על גבי דפי הפורום הזה
הפורום אינו פורום אוף-טופיק וכן אינו צ'אט. אין שום סיבה שהוא יכיל שיחות אישיות הקשורות לשני חברי פורום בלבד
בטח ובטח שלא כאשר השיחות הן בעצם מריבות ומכילות ירידות... אם יש בעיה שאתם חושבים שקשורה איכשהו לפורום - ניתן לפנות אלי במסר אישי ואני אטפל כמיטב יכולתי. אם הדבר ביניכם - נא לפתור אותו מחוץ לדפי הפורום, ובלי ליצור התססה
כולנו רוצים להנות מן הפורום ולשמור על שלוותו
הריב הבא ידחוק אותי לחסום את משתתפיו מעל דפי הפורום הזה - ואני ממש ממש רוצה להימנע מזה, אז בבקשה תעזרו לי
תודה ויום נפלא לכולכם

נזנז

New member
צודקת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צודקת שירה נותר לי אלא רק להתנצל . תגובותי לא היו ראויות להירשם בפורום מקודש זה ברשותך קבלי נא את התנצלותי הכנה בתודה מראש, נזנז

shani yakovian

New member
היי שירה

שירה אין לך מה לדאוג זה אינו ריב כמו שאת חושבת אנחנו חברות טובות וזה מאין כינוי או בדיחה פרטית אם אפשר לקרוא לזה כך. זה אינו ריב אך בכל זאת קבלי את התנצלותינו ואני מקווה שזה לא יקרה שוב.

נזנז

New member
שני

שני, הריב ששירה מדברת עליו לא כולל אותך. פרץ איזשהו ויכוח ביני לבין משתמש אחר

shirakl

New member
דיברתי על ריב שנמחק ../images/Emo13.gif

כלומר את יכולה להבין באופן אוטומטי שלא דיברתי על חילופי הדברים בינך ובין נזנז שכן הוא עדיין קיים בפורום
הנוגעים בדבר הבינו שאליהם אני מתכוונת ובכל מקרה - לא אלייך התכוונתי

shirakl

New member
26.10.03

למרות שאני ממש קטנה קיבלו אותי לאיזה תפקיד במודיעין שיש לו גיוס חד שנתי, ולכן מגייסים אותי לפני גיל 18
לפחות זה תפקיד טוב, אז אלו לא יהיו סתם שנתיים מגעילות ומעצבנות

meital17

New member
29.9.03 למרות שאני לא חושבת שזה

תאריך סופי, צריכה לקבל תשובה בקשר להתחלת קורס

no one0

New member
גם אני, גם אני, גם אני!!!!!

מתגייסת ב18/4/04 אין לי מושג מה אני הולכת לעשות בצבא, ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות לפני הצבא... אבל לפחות סוף סוף סיימתי (אלק סיימתי... מליון בגרויות עוד בדרך) 12 שנים של סיוט... לא מאמינה ששרדתי... שיהיה לכם יום טוב!!!

Ka Dargo

New member
מרץ 2004

לא זוכר תאריך מדוייק. ד"א, יש כאן אחרים שהם קטנים לכיתתם והם בכל זאת בי"ב (כמוני)?

שנוני

New member
אני לא קטן אבל...

גם מתגיס ב1 למרץ כי יש לי קד"ץ..... אגב רק עכשיו סמתי לב לשם שלך אני מת על הסדרה הזו!

shani yakovian

New member
../images/Emo13.gifגם אני קטנה

אני קטנה יחסית לתלמידת י"ב נולדתי באוקטובר וכאילו הרווחתי שנה. ככה שעליתי ל- י"ב עוד לא היה לי 17 .

GeJuFan

New member
כן אני. קטנה לכתתי ונמצאת בכיתה י"ב

לא יודעת תאריך גיוס יש לי מבחנים ב-28 למאי. נראה אז. ד"א מתי אני צריכה ללכת לעשות בדיקת שתן? ואיזה עוד בדיקות אני צריכה לעשות מישהו יודע?

למעלה