מתי אתם מזמינים אותנו לשפיצרינג?!

dannylior1

New member
מתי אתם מזמינים אותנו לשפיצרינג?!

YULES הגדיל את ראשו לא מזמן והזמין אתכם , קהילת הסופרמוטו (תרנגולים?) לפארקגלוזון... ואתם באתם עם האופנועים המלוקקים שלכם , הצמיגים החלקים, והג'נטים הקטנטנים שלכם לרכב בחול, כמו גדולים. השאלה אם יש הגיון בנסיון דומה , רק הפוך? ? ? שיבואו הרוכבים המטונפים , עם החישוקים הגדולים והצמיגים הקוביתיים לשחק קצת בשפיצרינג? אני מעלה את השאלה ברצינות (הסרטון שהעלו כאן עשה לי את זה לגמרי) - יש הגיון בלהגיע עם אופנוע שלא הוסב ולרכב איתו על אספלט , או שאין הגיון? ואני לא מדבר על לעשות סיבוב נינוח ועצל , אלא לרכב בנסיון לתת לכרובי בראש
(מותר לנסות לא
)

כRובי

New member
אתם תמדי מוזמנים, ובכיף..רק שיש

הבדל קטן - הרכיבה בשפיצרינג עולה כסף. אם כמה עשרות שקלים אינם מהווים בעיה, אתם מוזמנים בכיף לבוא ולתת קצת גזים...

Dr XR

New member
אהלן וסהלן

תבוא תרכב בכיף. אולי יהיה לך קצת קשה עם אופנוע סופרמוטו מוסב לשטח, ועוד חראקטום, אבל אתה בטוח תהנה. חובה מיגונים מלאים. דבר איתי, אתן לך זמנים.

הרושמת

New member
תבואו תבואו, לא כולם מוסבים

שבוע שעבר היה כחול אחד, ושבוע לפני זה קטום

dannylior1

New member
../images/Emo124.gif אני קורא לברוני האבק!

אני צריך לדעת אם יש הגיון ברעיון שהעלתי. היענות... למי נראה הרעיון הכללי הגיוני? YULES , אלופינד , נשמה , JOHNDEAR , אושיות פורום השטח למיניהן - תגובתכם נדרשת!

כRובי

New member
בוודאי - ביום שישי האחרון היה בחור

עם KTM דו"פ קטן נפח (רואים אותו גם בסרטון) עם צמיגי שטח קוביתיים לחלוטין... והוא בפירוש נהנה !

yules

New member
מעניין.

יש מצב, לא בסופ"ש הקרוב, אבל בשבת שאחריו. לא שבאבק אני כזה ברון, אבל יכול מאוד להיות. (נשלוף את מעיל הכביש המצ'וקמק וכפפות העור המתייבשות)

yules

New member
אה כן

ובמקום סודי אחר. אם כבר אנדרגראונד, אז עד הסוף.

JHON דיר

New member
דדדדדדדדדדדדנננננננננננננייייי!!!!!

זה JHON DEERE!!!!!!!!!!! זה JHON DEERE!!!!!!!!!!! זה JHON DEERE!!!!!!!!!!! זה JHON DEERE!!!!!!!!!!! זה JHON DEERE!!!!!!!!!!! מצורפת תמונה להמחשה

JHON דיר

New member
דן דן מה יהיה?../images/Emo9.gif

לא אמרנו שעושים סלעים בסוף שבוע?
האמת בהתחלה אמרתי לעצמי שאתה קצת
אבל צפייה חוזרת בסרטון
גורמת לי לחשוב קצת אחרת... אני אומר בו נלך על זה מי יודע אולי ניתן לכרובי (
) בראש!!!

כRובי

New member
../images/Emo7.gif

"...ואני לימדתי אותו את כל מה שהוא יודע.."

כRובי

New member
../images/Emo7.gif

"...דוד....הם עבדו עליי..." (מה נהיה? כולם קוראים לי "יקירי" היום?
)

dannylior1

New member
עדיין לא דברתי על יום או שעה...

אני כרגע מדבר על הרעיון הכללי , שעושה רושם טוב כרגע , אחרי שנסגר על זה, נקבע תאריך מקום ושעה להזנקה של המירוץ -> "כרובי נגד העולם".

למעלה