מתי אתם מגלים

מתי אתם מגלים

היי לכולם רציתי לדעת לאלה מיכם שיוצאים לדייט וכאלה או שידוכים מתי הרגע שאתם מגלים לצד השני על המחלה או שלא מגלים ואם יש למישהו נסיון להדריך מה להגיד ומה לא לצד השני והאם יש פה כאלה שסובלים כרוני כמוני והצליחו לימצוא בת זוג או בן זוג רגיל וחיים רגיל אשמח מאוד מאוד לישמוע מיכם ושיהיה לכולם רק אושר

אמא11

New member
בוקר טוב חרדי רווק

עניתי לך למסר עוד לפני שנכנסתי לפורום, כך שאני רואה שאכן כתבת כאן את השאלה. באחד המפגשים העלינו את הנושא, והסתבר שהרוב מצדדים בכך שיעברו חודשיים או שלושה לפני שמשתפים - על מנת לראות שאכן מדובר בקשר שמתהווה ולא בסתם כמה דייטים. יחד עם זאת שמענו גם על כאלה ששיתפו אחרי שתי פגישות, פשוט בגלל שבון הזוג השרה תחושה שזה אפשרי ושהקשר שנוצר הוא מיידי וחזק ושיש רצון לשתף תיכף. אנשים גם אמרו שאפשר לספר בהתחלה בקווים כלליים - שיש בעיה והיא מטופלת ולפרט רק בהמשך. השאלה אם אתה מטופל ואם יש התקדמות ושיפור כתוצאה מהטיפול. יש אנשים שנמצאים בטיפול תרופתי, או מיישמים עקרונות של טיפול קוגניטיבי התנהגותי והאוסידי מתבטא בחיי היומיום במידה מועטה, ויש אנשים שאינם מתפקדים כמעט. לדעתי נכנס גם נושא הדימוי העצמי שלך. כיצד אתה, חרדי רווק, תופס את עצמך. האם אתה מעריך את עצמך בהרבה נקודות והאוסידי הוא בעיניך "פגם קטן" או שהוא מינוס מרכזי ולתפיסתך אתה בא לזוגיות מעמדת נחיתות. אם תבוא לזוגיות מעמדה של "אני שווה" ויש לי בעיה קטנה זה שונה מאשר אם תבוא לזוגיות עם דימוי עצמי של מישהו פגום. בטיפול טוב אפשר לעבוד על הנושא. אני מקוה שהשרשור הזה לא יהפוך לעוד דיון בדברים של יוסף ודרך חייו אלא יתרכז במה שאתה שאלת. רק טוב תמי

למעלה