מתי אתה חוזר?

SimsY

New member
מתי אתה חוזר?

אתה עוד תחזור יום אחד נכון ? מה לא ? מה לא ????????????????

SimsY

New member
אני מתגעגע

מה אני יעשה בלעדייך ? תחזור כבר !!!!!!!!

SimsY

New member
טוב זה מגוחך

אתה חוזר וזהו - אני צריך אותך לא אכפת לי שאתה לא יכול תמצא דרך - יופי, אני צריך לפתור את כל הבעיות כאן ? אתה הטוב מביננו - you figure it out

SimsY

New member
2 בבוקר לא נרדם

כל כך קשה לי ללכת לישון אני חושב עלייך ולא מצליח להבין איך נעלמת לא מוכן לקבל את העובדה שאתה לא לקחת פלאפון כדי שאני אוכל לדבר איתך זה ממש לא בסדר - תקשיב מלאך, ברגע שאתה חוזר אתה מנגב לי את הדמעות שכל כך מתאמצות לפרוץ עכשיו ולא עוזב אותי יותר לעולם יש סיכוי שתחזור עד יום שבת ? יש את הארוויזיון ביום שבת ואתה יודע כמה אני אוהב את התחרות הזאת - זוכר שאז ישבתי בחדר שלך בבסיס ודיברתי על זה בלי סוף עד שהתעצבנת ואמרת לי לשתוק ? תגיד לי לשתוק בבקשה עכשיו כי אני לא מצליח להפסיק לדבר אני צריך אותך עכשיו אני חייבב - אגב כמו שאתה רואה אני ממש השתפקתי בהקלדה עיוורת אני הדמעות מטשטשות לי את כל הראייה ואני עדיין כותב - אתה חייב לבדוק את זה - זה היסטרי אוף אני מדבר שטוות - טוב אני כולא בפנים משהו טראומתי בגודל של מדינת קליבלנד - אני רוצה אותך ואני רוצה אותך וכואב לי וזה לא בסדר ואני ממש מרגיש אידיוטי תודה רבה נו ..... אולי דיי אתה הרי יודע טוב מאוד שאתה לא תוכל להמשיך לשבת שם לנצח - ההרי מתישהו אתה תשבר - או שאני אשבר ובמקרה הזה See you in paradise בכל אופן אני מרגיש ממש מטומטם לשבת ככה מכוסה בנזלת ובדמעות ולבכות לתוך המקלדת - אז בוא נסגור שתחזור בקרוב כי מתנדנד כאן ממש בצורה לא נעימה - ושלא תתחיל איתי ! אני מעוצבן ומכוסה בנזלת וזה כבר לא טוב אוף אני עדיין מרגיש כבד בלב He's maybe blocking something truamtic אולי ?? אתה יכול להיות בטוח בזה מתוק - אין סיכוי שזה לא קורה אז איפה אתה כבר - אוף אני מרגיש דבילי לשבת כאן ב-2 בלילה ולכתוב הודעה חסרת פשר בלי התחלה אמצע וסוף - אבל אני צריך אותך אז מה אני כבר יכול לעשות כואב לי אתה מבין - אני צריך אותך ואתה לא נמצא וזה לא בסדר לא רוצה להשאר במצב הזה יותר בוכה לי בחושךף ומרגיש כמו מפגר - אגב האף שלי נוזל כמו ניאגרה וזה שוב לא בסדר - נראה לי שאנצטורך גם מקלדת חדשה אם אני לא אפסיק לבכות כאן אבל אני צריך אוךתך תבוא כבר אולי ותעצור כבר את כגל המדבר המטורף הזה תבו רתחבק רותע תחבק אותי כדי שאני אוכל להפסיק אךת המכתב המטומטמם הזה שבטח בבוקר אני אכחיש כל קשר למה שכתבתי כאן היום זה אם אני לא ארגיש צורךל בלתי נשלט לבחון את הסצינה הזאת מסופרמן 1 בעצמי ... הרי אתה בשמיים אז מן הסתם אם אני אהיה בגובה של 42000 רגל בלי מצנח אתה תבוא לעזור לי וטולי לא - ואולי אני אראה כאן כבר את האןותיות המחורבנות במקלדת הזאת אנז אני לא אצטרך לטעות כל כך הרבה פעמים - זה ממש לא בסדר אני אומר לך - הערכים במדינה המחורבנת הזת ל ג מ ר י ירדו לכלבים !!!!! עכשיו לזמן מה פחות כואב עכשיו יש רק חור בלב ועיניים שורפםות ומכתב שאני לא מבין למה אני כותב אותו ומה העסק המופרע הזה בכלל ?? ואם פורטוגל תזכה השנה - אין סיכוי שאני נוסע שנה הבה לפורטוגל ! או שכן ? הרי אני מאוד מחבב אותם - אנשים נפלאים אז למה לא ? אתה צריך לסלוח לי כאן אני כמו עטך, = רק בהדל אחד עטלף לא יושב באמצע הלילה לכתוב מכתבים חסרי משמעות למשהו אוף מי ישבור את חומת הקול את הבדידות הגולה שעומדת לי בגרון עכשיו ובקושי אני יכול לנשום חייבת לעבור אגב נחתכתי בגילוח היום -(מה זה קשור ? אני לא יודע מה קשורים כל החיים האלה למשהו) מה הם החיים האלה בכלל ? הצגת תאטרון מול אולם ריק ומלא בכאב - אם אתה לא נמצא שם אוף שוב אני מזיין את השכל טוב רק זה מה שאני רואה עכשיו את זה ואת בארי מנילו (מי שזה לא יהיה - אני כרגע לא במצב של תפקוד מלא כדי לזכור כל מיני אנשים שמעולם לא שמעתי עליהם ) נו טוב יש גבול - שנייה זה בלתי אפשרי - אני חייב לנגב את הרגל ולתת לאף פחות לנזול אחרת אני בהחלט אצטרך לנקות פה - אוו העיניים גם כואבות אוי נפתחה לי אחת אני לא מבין למה אני כותב את זה - הגולה בגרון לא משתחררת המועקה בלב לא עוברת השתיקה בפחד לא עוברת העיניים ממשיכות לדמוע הלב בוכה בשקט ןהמנה איפשהו גם אני גומר לילה טוב

SimsY

New member
נ.ב.

למקרה שתהית/קיוות/ציפית זה =לא= פוטר אותך מלחזור הנה ! לפני שאני אתחיל לזיין את השכל שוב אני אסגור את זה.

לונה..

New member
..

קבל
ענקי, זה קודם כל. דבר שני, הלב שלי נקרע מהדברים שכתבת. הרגשתי כל כך הרבה הזדהות, כל כך הרבה כאב. הלוואי שיכולתי למצוא דרך להחזיר אותו.

shani שני

New member
סימס יקירי!!!!

אוף, כל פעם קשה לי לראות אותך כל-כך כואב... אתה יודע מה אני חושבת, יודעת כמה קשה לך, ואוהבת מאוד אז קח
ענק להמשך הדרך ואתה מוזמן להמשיך לדבר איתי.

למעלה