מתי אנשים יבינו?

sek 10000

New member
לא יכלת לענות את זה כתגובה?

ובשפה נאה יותר? ולעניין. מה זאת אומרת אין כזה דבר? תסביר את עצמך! אני לא סתם המצאתי מילה אלא קראתי על זה וברור שיש כזה דבר! יש לי דכומפיילר פעיל לג´אווה! אז לא לכתוב סתם אם אין לך מושג ואם יש לך תסביר את עצמך כי לא לכולם יש ניסיון של כמה שנים בתכנות וידע.. למשל לי יש נסיון של 4-5 חודשים בלבד..

ועוד איך יש דבר כזה...

דקומפיילרים מקובץ הרצה (EXE) לאסמבלר יש כבר מלפני שנים! טובים יותר או פחות, אבל הרעיון הוא שעושים דקומפילציה, מקבלים קוד אסמבלר (טקסט) שניתן להכניס בו שינויים, מקמפלים מחדש ויש לך תוכנית שרצה עם שינויים שאתה הכנסת! אז יש דקומפיילר בודאות! לגביי דקומפיילרים לשפות עלית (כמו ++C וכו´) הם קצת פחות אמינים, תלוי בתוכנית שמנסים לפרק ובשפה, אבל גם כאלו יש (אני אישית ראיתי מזמן דקומפיילר לשפת VISUAL BASIC) ביי

darkstar

New member
לא נראה לי!

דקומפילרים היום לא יכולים לשחזר את התוכנית המקורית ואני יכול להבטיח לך שזה לא פשוט להשיג כזה כי הוא יעלה לך מחיר לא מבוטל...

אני לא מתייחס למחיר, אני רק אומר...

שיש חיה כזאת, זה לא משהו באוויר. היכולת של הדקומפיילר כאמור תלוייה בסוג ובסיבוכיות האפלקציה, שפת המקור ואיכות הדקומפיילר. אבל זה לא בלתי אפשרי לחלוטין, וזה מה שחשוב.

מה פירוש אמינים?

בתכל´ס, מה שחשוב זה לא שהקוד שיווצר יהיה זהה לקוד שכתב המתכנת המקורי, אלא שלאחר הידור מחדש של הקובץ התוכנה תפעל בצורה זהה למקור.

darkstar

New member
אז זהו שלא

ואין לי ניסיון של הרבה זמן בסך הכל שנתיים וחצי לא יותר מה שאני מנסה להסביר שהדקומפילר לא משנה לאיזה קוד הוא מחזיר את התוכנה בשפות עיליות כמו c הוא לעולם לא יהיה כמו הקוד המקורי ולא אם נקמפל לא נקבל את התוצר המקורי הדקומפילר מסוגל לשחזר רק חלקים מסוימים מהקוד וישנם חלקים שהוא לא יכול לשחזר ואתה צריך לכתוב אותם מחדש בעצמך. אם היה כזה דבר שאפשר לקמפל את התוצר של הדקומפילר והוא יתן לך אותו דבר אז מה ימנע מאנשים לעשות דקומפייל לוינדוס או לאופיס ולשפץ איך שהם רוצים???

darkstar

New member
אז זהו שלא!

ואין לי ניסיון של הרבה זמן בסך הכל שנתיים וחצי לא יותר מה שאני מנסה להסביר שהדקומפילר לא משנה לאיזה קוד הוא מחזיר את התוכנה בשפות עיליות כמו c הוא לעולם לא יהיה כמו הקוד המקורי ולא אם נקמפל לא נקבל את התוצר המקורי הדקומפילר מסוגל לשחזר רק חלקים מסוימים מהקוד וישנם חלקים שהוא לא יכול לשחזר ואתה צריך לכתוב אותם מחדש בעצמך. אם היה כזה דבר שאפשר לקמפל את התוצר של הדקומפילר והוא יתן לך אותו דבר אז מה ימנע מאנשים לעשות דקומפייל לוינדוס או לאופיס ולשפץ איך שהם רוצים???

למעלה