מתי אני יכול לחשוב על למידת נהיגה?

Cournilius

New member
מתי אני יכול לחשוב על למידת נהיגה?

יהיה לי 16 בסוף יולי הזה... ו...מה כדאי לי לעשות קודם? תיאוריה או להתחיל לנהוג? אה כן ו...ממתי אפשר להתחיל ללמוד נהיגה ומתי אפשר תיאוריה?

Superdror

New member
לימודי נהיגה אפשר להתחיל

בגיל 16 וחצי, תאוריה אפשר לעשות בגיל 16 וחצי. טסט אפשר לעשות בגיל 17 בלבד. לגבי מה עדיף, הדעות חלוקות, חלק אומרים ששיעורי הנהיגה תורמים להם להבנת החומר היבש בתאוריה וחלק אחר טוען שכדאי ללמוד תאוריה לפני שיעורי הנהיגה, לשלוט בחומר התיאורטי יותר טוב ורק אז לעבור למעשי. בנוסף, יש הטוענים כי באם תכשל בתאוריה במהלך שיעורי הנהיגה שלך תהיה בהרבה יותר לחץ. הצעה שלי, תתחיל ללמוד לתאוריה כשתהיה בן 16 וחצי, תעשה את כל המבחנים שמגיעים עם הספר+ מבחנים באינטרנט, במידה והצלחת בהם ואתה מבין טוב, גש לבחינה, במידה ולא, התחל ללמוד נהיגה בתקווה שזה יעזור לך. דרור.

עו מר 5

New member
בעקרון אתה יכול ללמוד נהיגה

ואחר כך לעשות תיאוריה, אבל אני חושב שעדיך קודם תיאוריה, כי אתה יכול להגיע לשיעור 26 ולא תהיה לך תיאוריה ואז לא תוכל לגשת לטסט.

האלילה1

New member
כדאי לך

אז ככה לפי דעתי עם כבר אתה רוצה ללמוד אז כדאי שתתחיל בלימוד תיאוריה ולא קודם נהיגה על תעשה את הטעות שבה אני עשיתי . (התחלתי את הנהיגה ואז נתקתי בלי תיאוריה אח"כ למדתי ונכשלתי 2 לצערי הרב ועכשיו אני לומדת באתר של driver2b כדאי לך גם לנסות וזה לא עולה הרבה . בנוסף לכך למה שלא תתחיל ללמוד מעכשיו תיאוריה ? הכי טוב כמה שיותר מוקדם וזה עוד גיל שבו מותר אז בהצלחה ועל תשכח את מה שאמרתי לך?!

למעלה