מתי אמצא מקום

שירה59

New member
מתי אמצא מקום

אני בת 28 עוד מעט ויש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה מת"א. אני אינטיליגנטית חדה וחריפה, ואני יודעת שאני יכולה להצליח איפשהו. אני רק לא מצליחה למצוא את המקום הזה. עבדתי 8 חודשים בתור עוזרת למנהל כספים - עבודה מעניינת למחצה, בלי תגמול כספי או אישי, יחס מזעזע ושעות ארוכות (11-12 שעות ליום ללא שעות נוספות). עזבתי סחוטה והתפניתי שבועיים ללמוד ל GMAT הלכתי לעבוד בעבודה מגניבה באתר אינטרנט שהוצגה לי כניהול פרוייקט - אחרי חודש התברר לי שזה יותר עריכת תוכן והמח שלי התחיל להתייבש. זה לא מש שרציתי ולא נהניתי מזה. עזבתי אחרי 5 חודשיםץ עכשו אני עובדת חודש בחברת השמה. שזה משהו שחשבתי שאני רוצה לעשות אבל יש פער גדול בהכנסה ובהשקעה בין מה שהוצג לי ובין המציאות (העמלות מגיעות רק הרחק מאיפה שאמרו לי שהן יגיעו - בגלל נתונים אובייקטיבים) בשביל העבודה הזו דחיתי את הלימודים לתואר שני. פתאום זה נראה לי לא שווה. אני מרגישה מרומה. שאני לא מתרוממת מהמקום שבו אני תקועה ושבעבודה הזו גם לא אתרומם. גם התנאים הפיזיים מקשים עלי ומקצרים לי את הפיוז. אני מרגישה שההערכה העצמית שלי מתרסקת שם. את מה שנשאר אחרי שני המקומות הקודמים, אני מתחילה לאבד. אני פשוט לא יודעת מה לעשות. מה אני יכולה ללכת לעשות עם עצמי? אני כבר לא יודעת מה לאיך לחפש. איפה אוכל למצוא מקום לממש את עצמי, לתת ולקבל? בינתיים נרשמתי לתואר שני, כדי להתחיל באוקטובר, מה שלא יהיה. בינתיים אני לא זזה ימינה ושמאלה. הכל מפחיד אותי כי מי יודע מה יהיה איתי מחר.

בשורות. גם וגם.

שלום שירה, התשובה לשאלה שלך "מתי אמצא ?" היא כאשר תלמדי להכיר את האמונות והדפוסים שלך שלוקחים אותך פעם אחר פעם לאותם מקומות עבודה שאחרי זמן לא רב מתבררים שלא הולמים ומסבים לך נזקים. זה לא המקומות אלה הן הבחירות שלך. "והחדשות הטובות" שאפשר בפרק זמן יחסית קצר לחולל שינוי. אני מפנה אותך למאמר : החופש לחשוב על עצמך מחדש, תרגילי גמישות. שיכול להיות נקודת התחלה. מוזמנת לבדוק איזה מאמרים נוספים יכולים להיות לך לעזר שבוע טוב

שירה59

New member
קראתי. וקראתי שוב. ושוב ושוב

ואני לא מצליחה להבין מה אני אמורה לעשות. התיאור אבסטרקטי למדי. ולא שאני מחפשת רשימת מכולת ושלבם אופרטיבים לפעולה אבל אני לא חושבת שיש משהו ממה שכתוב שהיה נקודת אור, תוספת לדרך החשיבה והראייה שלי את העולם הנוכחי שלי. אני עדיין תקועה יש המון בחירות שגויוץ השאלה היא איך עושים את הנכונה. ומהי הנכונה בכלל? איך יודעים? ולא מפספסים? ומה זה משנה בעצם אם אני רוצהו מחליטה יותר "נכון" אם אין באמת הצעות עבודה "נכונות" שמחכות או שרוצים אותי בהן. ה"נכון" הזה יכול להישאר בפנטזיה הרבה מאוד זמן, כשממש תוך כדי המציאות מתרחשת והחיים חולפים על פני.

צרכים ומגבלות

צר לי לחוש את הבאסה שאת סוחבת, זה באמת קשה לחשוב איך לתקן החלטות מבלי שנראית אפשרות ליצור עתיד חדש. אני גם מבין את תחושת הפער בין הערכת היכולות האישיות לבין מה שיוצא בפועל במציאות. מתגובתך הזאת אני יכול להבין שכנראה נדרש תהליך אישי, מישהו שיכול להראות "איך" ממשי, קונקרטי, אישי. ולא דיבור כללי. מגבלות הערוץ אינן מאפשרות את השיחה הנדרשת. מקווה שתפני ותמצאי אדם מתאים

גדיל100

New member
הזדהות

אני חושב שהייתי באותו מקום שלך, וכמו כל דבר שדורש טיפול - אם כל הקושי, עדיף לפתור / לטפל בהקדם. (תמיד אומרים "איך לא עשיתי את זה קודם", אפשר לקצר את הקודם)

הלוואי והייתי...אבל אני עדיין

באותו מקום שאת "נמצאת" ומרגישה בדיוק כמוך.... רק ההבדל הוא שאני בת 29.5 ועדיין לא מוצאת את עצמי.... אם תמצאי תשובה אשמח אם תייעצי לי גם.

למעלה