מתירנות מינית

AYELET1

New member
מתירנות מינית

מצורף לינק לכתבה, אודות מתירנות מינית: דילוג על שלב המיזמוזים ודרך קצרה ומהירה יותר למיטה, אצל הנוער בן ימינו, יחסי מין בגיל צעיר יותר, עשיית "המעשה" בבית ולא בחוץ(כפי שנאמר בכתבה, הרבה פחות אנשים מהלכים היום עם סימנים של מוט הילוכים על הישבן
) וכיו"ב, סממניה של המתירנות המינית. האם זה טוב? כלומר אין תשובה חד משמעית- טוב או רע. ישנם דברים חיוביים בכך, ודברים פחות חיוביים (אבדן התמימות?) מה דעתכם בעניין?

bimbo.

New member
הכי מצער בעסק הזה זה אובדן ../images/Emo74.gif

התמימות והביישנות. פעם הבנים היו שמים יד על גבה של הבת לבדוק אם היא כבר "לובשת", הבושה היתה גדולה אם במקרה הציצה כתפיית החזיה, נגיעה מקרית ביד היתה מעוררת תהיות בדבר "כוונה", שולי המכנסיים הקצרים (אז עוד לא קראו לזה "שורטס") היו מקופלים בקפדנות גנדרנית, וחס וחלילה לא גבוה מדי, ופגישה מאחורי בית הספר ("אני רוצה לדבר אתך") היתה מעוררת התרגשות וים של פרפרים. חבל שכל זה נעלם. זה היה נפלא... מרגש... ואני מתגעגעת....

gal-or

New member
זה טבעי. הם רואים את הגיבורים

האמריקאים עושים את זה וחושבים שכל מה שיש באמריקה חייב להיות פה!!!!!! עדי

אובדן התמימות?

במקומות של נוסטלגיה אפשר (ורצוי) להתגעגע למה שהיה בשנות ה70 או ה60, אבל מציאות חיינו היא אחרת. כמו שהילדים משכילים בלי לקרוא ספרים כמעט כמו שהם לומדים נהיגה בגיל שאנחנו בקושי רכבנו על טוסטוס כמו שהמדיה והאינטרנט הן דרכי תקשורת חדשות-אחרות ממה שהיה פעם, וקצב החיים הוא אחר. מי מאיתנו ישבה מול סרט משנות החמישים, ןאחרי 20 דקות אמרה לעצמה שהיא לא יכולה לשאת את הקצב האיטי שלו? אנחנו ממהרים, אנחנו חסרי סבלנות, זה דור אחד ותקופה אחרת. ולכן-גם ההתבגרות המינית היא אחרת. לא קושרת את איפיוני ההתבגרות של היום למתירנות דווקא אלא לקצב חיים, לקושי לדחות סיפוקים(בכל התחומים, וגם ההורים ,אגב), אם היחסים נקשרים בין נער לנערה, בין שניים, בפרטיות, עם קשר רגשי כלשהו בינהם- אני לא רואה את זה כמתירנות. אם מדובר באורגיות רבות משתתפים, ביחסי מין ללא קרבה רגשית, בהחלפה אוטומטית של בני זוג, ובכל מיני תופעות אחרות-זוהי מתירנות. אגב מתירנות של הנוער? או מתירנות ביחס של ההורים? כי זה לא אותו הדבר שבת שלום

למעלה