מתים

מתים

בשבוע האחרון חלמתי שני חלומות על מתים. בחלום אחד - שני מתים שהכרתי בעבר.. ובחלום השני - איש שמעולם לא ראיתי בעבר. אני זוכרת את פניו טוב מאוד מהחלום וזוכרת שבירכנו עליו "קדיש", ושהוא נקבר ללא תכריכים.. זה היה חלום פשוט נוראי. מדובר על אדם מבוגר, דתי, עם פיאות לאוזניו, שיער שיבה.. מה זה אומר?!

אין משמעות לחלומות בימנו

נכון להיום אנחנו לא מספיק חזקים וקדושים בכדי לקבל מסרים בחלומות ולכן את יכולה לראות את זה החלום כמשהו דימיוני. שימי כמה פרוטות לצדקה ...

איתי148

New member
אבל אם רואים מתים בחלום ועוד שהיא הכירה

בעבר אני חושב שזה אמור להגיד משהו לא?

אני אגיד לך משהו

הגמרא אומרת שחלום זה 1 חלקי 60 מנבואה .... ויש לעיתים רחוקות מאוד מאוד מאוד שיש אנשים שמצליחים לקבל מסרים מנפטרים לשעבר. גם לזה יש תנאים מסויימים ולא כל חלום הוא חלום אמרת. יש תנאים כמו למשל, שלא חשב על אותו דבר שחלם עליו במשך 40 יום לפני כן, וכמו למשל ... שעה שחלם את החלום וכו. בקיצור יש לזה תנאים וצריך ללכת לתלמיד חכם ולבדוק עם זה חלום אמת או שווא, רוב הסיכויים שלא מדובר בחלום אמת .. ככה נראה לי בכל אופן.

החלום הראשון הותיר אותי המומה

חלמתי על הקדוש ברוך הוא, שהוא מתגלה אליי באמצע היום ואומר לי "יש לך כמה דקות לשאול אותי איזה שאלות שאת רוצה" שאלתי אותו "האם טוב לXXX במקום שהוא נמצא?" הוא ענה לי "חד משמעית לא". שאלתי אותו לאחר מכן "האם טוב לXXXX במקום שהיא נמצאת?" הוא ענה לי "כן" ואז התעוררתי..

אופירA

New member
מנהל
למדי עצמך שחלומות שווא ידברו

החלומות הם מהרהורי הנפש, ואפילו מחלקי התת מודע. החלומות משחררים את העניינים התת מודעים, והם טובים לבריאות הנפש. את חושבת על ענייני עוה"ב ועל שכר ועונש, אז זה מתבטא בחלום כזה. אשרייך שאת עסוקה במחשבתך בעניינים של שכר ועונש ומחשבות על בורא העולם. אם לא תתני כוח לחלומות, הם לא יטרידו אותך. אמנם זה לא קל להתעלם מחלום שמזעזע את הנפש. אבל מצד שני, מה התכלית בלנסות להבינו, לקבל ממנו מסר לא ברור ולהיות מוטרדת ממנו? אין מי שיכול לפתור חלומות בדור הזה, ומי שעושה זאת לא עושה זאת נכון, וחבל לתת כוח לדברים לא נכונים.

למעלה