מתים לרגע שבוע 7

dar dahan

Member
מתים לרגע שבוע 7

מה יקרה עם לב?
מה יקרה לדרור אחריי שאסמא עזבה, ולאן אסמא עזבה?
והאם יסמין תצליח לממש את התוכנית של השטן?

dar dahan

Member
פרק 63 (25)

האם לב יצליח לעצור את יסמין שבורחת עם יששכר?
האם יששכר יצליח להציל את יסמין?
למה אסמא עזבה את דרור בלי להגיד לו מילה?
והאם דרור יתגבר?
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד פרק של מתים לרגע, עונה 2.
&nbsp

לב צריך לצום היום כי תשעה באב

מעניין הסיפור שעומד להיות שם עם האחיות האלה. המסכות הלבנות... הם לא אלו שעושים את הניסויים?
&nbsp
אה, גם דרור עשה את הפרוצדורה. אבל אני לא מבין למה. לשאר יש סיבה, מה יעזור לדרור לראות משפחה מתה? אלא אם הוא חושב שהוא יצליח איכשהו לראות את אסמא. אנשים מתאוששים מהר מדי ממוות קליני. ומי סוחט את סלאבה?
&nbsp
דרור הוזה, הפרוצדורה הזאת אף פעם לא טובה. גם עליזה מבהילה. ולא מעודדת.
&nbsp
גם הבחור הזה מוכר לי, היה ניצב בטח באיזה משהו. מפחידים המטופלים.
&nbsp
אוי, המטופל הזה מוכר לי ואני לא יודע מא... אה, לנדאו. עבר שבוע כבר, איזה יופי. לנדאו, אתה כזה נאיבי.
&nbsp
עכשיו נזכרתי! הבחור הזה היה בבורר! אאוץ', דרור פשוט מקבל מסרים מהעולם הבא... דוקטור ענבר כזה לא שייך לכלום.
&nbsp
לראובן יש פיצול אישיות. או איזה משהו הזוי באונות המוח.
&nbsp
וולף הפך לסוכן של סלאבה... השר לשעבר שהפך לצייד גרומלים מתפרפר לו... לילית וזאבים זה לא הולך ביחד.
&nbsp
לב שוחרר ולכן הוא יכול לנקות את הדלפק. עליזה, בחייאת! זה לא ממש מצחיק... אה, היא הצליחה להתחיל איתו בסוף. יפה לעליזה.
&nbsp
הדברים שאני מכיר בזכות הסדרה הזאת, אלוהים ישמור. תסמונת הלב השבור, תסמונת היד הזרה... "עזרה" בדם? מפחיד. אפשר לקטוע את היד... וואו, המטופל הזה פשוט שק תסמונות מהלך!
&nbsp
שירה ויולה במצב מביך. רגע, שירה חסינה ללילית או לא?
&nbsp
היגיון בשיגעון, הא? אז לדרור יש על מה לחשוב...
&nbsp
סלאבה, וולף גונב לך כסף מעמלת הסוכן! שמתם לב שגם לבחור יש קעקוע של זאב?
&nbsp
עליזה, תודי שהלך יותר טוב ממה שחשבת.
&nbsp
אמסטף וזאב. חברים, אל תצעקו עליו "זאב, זאב", אני לא אאמין בסוף... אני רק רוצה לדעת מה יקרה כשסלאבה יצטרך להילחם מול נועם פולצ'ק, היהודי שחושב שכל הרוסים הם גויים.
&nbsp
דרור מסניף את הריח של אסמא. נהדר. רק למה דווקא הבחורה הזאת רודפת אותו? וואו, איזה פחד...
&nbsp
דנה שוב מעשנת. וכן, לב, כמה יפה שהבנת, זה לא בריא. לא, לב, אל תעשן! תגידו, המוזיקה הזאת ברקע לא הייתה פעם בשכונה? שיחה חמודה. לב מתמסטל. לב כזה מוזר. רק אני התמקדתי בזה שלוץ מדמיין שיפה בגן עדן? סוסים, כבשים, דשא, מלאכים, ילדים, נשים שהוא הרג? טוב, מה יסמין תדע?

dar dahan

Member
מסכן דרור

אשכרה אסמא לא רוצה איתו קשר, ואני חשבתי שהוא יהיה איתה בסופו של דבר.
אבל לא ברור לי בשביל מה באמת הוא היה צריך לעשות את הפרוצדורה, הריי היכולת שלו היא לראות רוחות, למה הוא צריך את זה?
מילא הוא היה הופך לזאב, הוא היה הופך ללילית גבר, או שהוא היה קורה מחשבות כמו אסמא, אבל מה הוא צריך לראות רוחות?
איך רוחות יצליחו לעזור לו לצאת מהבאסה לעזאזל?
טמטום מוחלט...
&nbsp
ואסמא, שתלך לעזאזל היא והסעד הזה שלה, בוגדת...
&nbsp
אגב ראובן (ככה קוראים לדמות של החולה עם תסמונת היד הזרה?) היה אב מכה בסדרה שנקראית המשאית, וגם היה בכמה טלנובלות, לדעתי זה הוא
, אב מכה שברח לארצות הברית והשתקם ואז באיזשהו שלב בחיים התחילה לו תסמונת היד הזרה שהחלה להכות אנשים במקומו והכל בגלל הדבר המוזר שהיה לו בבטן עם הוריד שעמד להתפוצץ

&nbsp
ונמאס לי כבר מיולית, שתלך לעזה, אני יותר אוהב אותה כיולה החמודה והיפה ונחמדה, ולא כיולית.
&nbsp
ויאללה, לב ודנה, בבקשה להתנשק ויפה שעה אחת קודם!!!!!

שיר m

Well-known member
אממ

כיף שיונית טובי נשארת. אבל מה הסיפור איתה באמת? איך היא אמורה לעזור לדרור?
&nbsp
עליזה! כל הכבוד על הניסיון. עכשיו לכי למנשה.
&nbsp
הצעירה הזאת זאת שירה. אני אומרת לכם, בסוף זאת תהיה שירה.

dar dahan

Member
פרק 64 (26)

מה יקרה עם לב ודנה והאם הם יהיו ביחד סוף כל סוף?
האם לב ודנה יצליחו למצוא את הבחורה הצעירה שמתכננים באמצעותה להוליד את השטן על פי המכתב שהשאיר אחריו פרופסור לוץ?
מה יקרה לדרור המסכן אחריי שאסמא הבוגדת עזבה ונטשה אותו?
ומה יקרה לשירה אחריי שיולית גרמה לה להפסיק לרדוף אחריי סלאבה?
כל התשובות לשאלות הללו ועוד שאלות בעוד פרק של מתים לרגע, הסדרה שהורגת אותך לרגע ומחזירה אותך לחיים

תהנו

השאלה היא אם נכנס בדרור דיבוק

וכן, זה לחלוטין נראה ככה. למה את מצלמת, יולה? אח, יונית טובי... יפה כל כך. זה שיפור, עפר, תאמין לי.
&nbsp
סלאבה משתמש באפונה, נהדר. אז שירה לא חסינה ללילית. לילית מאוד לא צייתנית, אתם יודעים.
&nbsp
שמתם לב שעשו כאן כמו בגאליס? מכתב עם אות ראשונה שצריך לחפש... בכל מקרה, זה אומר שכל הקטע עם הנשים והשיבוטים זה סתם כדי שיתמקדו בזה ולא במשהו יותר חמור שיסמין מעורבת בו. הצעירה... לילית, אולי? אני חושב שלילית.
&nbsp
גבי, את רוצה פריקים מוזרים עם זיכרון נהדר? אני פה! אני פה! אגב, אני עדיין טוען שאין כאלו נשים במציאות, הייתי מוצא. לב, בתור מלאך, מותר סקס לפני החתונה? מה ציור עכשיו, לב, אתה לא מיקה, אתה אדם!
&nbsp
דוקטור יסמין לפידות... ובראון. כמה נשמות יש ליסמין? אז יששכר חפרפרת במשטרה.
&nbsp
אז יסמין היא זאת שיודעת, והשאר לא. ידעתי שזה קשור ללילית! שמתם לב?
&nbsp
כן, זה צרות, סלאבה.
&nbsp
מישהו חושב שנערה בת כמה שהיא לא תהיה מתאימה להיות רופא? אה, אפשר גם להחליף? אז מה הקטע? ולמה דרור לא מופתע כשהוא מתעורר מהדיבוק?
&nbsp
הנה מוריס של שיר! אני די לא אוהב את העלילה הזאת, היא פשוט לא קשורה לכלום. כן, ברור שעליזה מתה על אגם הברבורים. אגב, התשובה היא צ'ייקובסקי.
&nbsp
עצוב שהם חיים רגיל ביום ומתאבקים בלילה.
&nbsp
ראיתי את החריץ והבנתי שזה מנשה. רגע, דוקטור ברגר הוא... היי! לא חושב שמוריס יזרום עם זה... בטח, שירה, ממש לא להתערב. בטוח שלא היית מתערבת. מצחיק שעפר שכטר נראה כמו הומו. דרור, למה... למה?
&nbsp
סלאבה, הקרבות שלך יהפכו אותך לגדול הרופאים פה.
&nbsp
אחרי הכול, יולה לא מאמינה בעולם הבא ובלילית? אם כבר כוחות מגניבים איפה אסמא?
&nbsp
יורי האמסטף. סלאבה אמר סי-טי!
&nbsp
לנדאו מופיע רק בניתוחים. אתה בטוח שזה הזמן לדבר על זה, לנדאו?
&nbsp
עליזה, שתדעי שאם לא תקבלי את זה, אז לכי תדעי. אולי מיטל תצא מהארון בעונה הבאה של שכונה? נכון? אז תהיי פתוחה. אגב, בדקתי, מתברר שאם אתה מחפש "רמבו" אתה מגלה רק על הסרטים ולא על המשורר. אז יופי, מנשה. כן, עליזה, אנחנו יודעים שאת אוהבת ברבורים.
&nbsp
יששכר הבוגד. יופי אביגלגליג! את מאמינה לדנה! כן, היא אביגלגליג, ותמיד תהיה אביגלגליג. יסמין מתה זה אוקסימורון. אז היא מכירה את יששכר?
&nbsp
טוב, יולה חכמה. וואו, אביגיל הררי יפה. העיניים שלה במיוחד. חומות כאלה. אני חייב להגיד: בתקופה שהם "פרודים" הם מתמזמזים יותר מאשר שהם היו ביחד.
&nbsp
לא, שירה, את לא אמרת את זה. כלומר, שאת דיסקרטית. כי לא. וכתבתי את זה לפני שהיא פלטה ליולה. לילית לא מחליטה מה היא רוצה.
&nbsp
תזכירו לי מאיפה התמונה של יששכר?

שיר m

Well-known member
התמונה

היתה אצל קרוליין, הוא "האבא של התינוק".

dar dahan

Member
wtf??

אז שירה הסתומה חושבת שדרור הומו? חחח ענק, הכל בגלל הרוח רפאים שנכנסה לתוכו, צאי דיבור צאי!
ומתאים לעופר שכטר לדבר בלשון נקבה

ויולית, סוף כל סוף הבנת שסלאבה לא רוצה אותך, תודה באמת, בוקר טוב אליהו.
ואני ממש מקווה שדנה תבין שיששכר האפס קשור לתינוקות המשובטים.

שיר m

Well-known member
יופי דנה!

עכשיו רק תאמיני ללב והכל יהיה בסדר.
&nbsp
סלאבה

&nbsp
דרורית
אבל באמת מה המטרה של זה?
&nbsp
יולה עדיין משחקת עם אנשים חופשי...
&nbsp
מנשה!!! חולה עליך:)

dar dahan

Member
פרק 65 (27)

אז מה יקרה עם דרור והרוח הרפאים שנדבקה בו?
מה יקרה עם דנה והאם היא תגלה שיששכר עומד מאחוריי הסיפור עם הנשים בהריון והתינוקות המשובטים?
ומה יעלה בגורל הבחור שסלאבה הכה?
ולמה חוץ ממני ומיוסי אף אחד לא כותב על הסדרה?
כל התשובות לשאלות הללו ולעוד שאלות בעוד פרק של הסדרה המדהימה מתים לרגע

שיר m

Well-known member
אתה צריך לכתוב משהו חדש לגמרי

שיהיה לך מוכן לתת למיכל, תהיה לה הזכות לגלות את השם החם הבא...
&nbsp
או במילים אחרות, סליחה שאני לא קוראת את זה

יששכר ידע גם כן

מה הפעם, לב? שוב מנסים לפגוע ביסמין? יסמין היחידה שיודעת איך להנהיג את הפרויקט.
&nbsp
כל החולי סרטן מגיעים לבית החולים הזה. ואז אתה כועס שרק עשירים מקבלים את הטיפול ההוא. נעמה מגיעה ברגעים הכי לא טובים...
&nbsp
סלאבה מטפל בכל הרוסים.
&nbsp
עליזה וההומו. אוי, לא, הוא מציע לה ל... יצא להם טוב עם העיתוי של העלילה. כן, לא בדיוק הפרופיל המועדף על הרווחה בלשון המעטה!
&nbsp
עפר שכטר משחק כאן כאילו הוא פריזר...
&nbsp
יונית טובי לא פרחה! אסמא חסרה כאן.
&nbsp
דוקטור יסמין לפידות! TOXIC! אני חושש מסבתא של יסמין. היא מכינה ציאניד ממשמשים... יפה המטאפורה עם הריבה.
&nbsp
כשבעלי מפעל עוזרים בטיפול סרטני אני קצת דואג.
&nbsp
היו חייבים לקרוא לו יוסי... טוב, מצד אחד כן, סלאבה, מצד שני הוא יכול להבריא...
&nbsp
אוי, בראון, כולה הומלס.
&nbsp
בטח, "המטופל שלו". אני ממש עצוב מדרור שמפרט מה הפרידה מאסמא עשתה לו. המטורפים האלה דווקא הכי צודקים. לוץ, יסמין, עכשיו גם העיישה הזאת.
&nbsp
לא לדבר על השטן. סלאבה מאוד רגיש לנושא. עצוב. נו, אבל על מה הוא חתם?!
&nbsp
מכות מגיע לו? אני חושב שזה קצת פספס את הפואנטה...
&nbsp
נראה לי שמי שמשחקת את האימא זאת אורלי קטן. היא מדובבת כמעט בכל דבר.
&nbsp
מסכנה עליזה. אתם יודעים, אפשר לתבוע את מנשה על זה...
&nbsp
כן, בערך מכשפה. כן, כשאורלי קטן צועקת זה ברור שזאת היא. בטח, לנדאו, התפנה מקום. במקרה.
&nbsp
דנה, את מובילה את לב למלכודת...
&nbsp
פעם אחרונה היא צרחה עליו, לא?
&nbsp
איך הוא מתכוון לחסל אותו כשלנדאו שם... לב, על כזה דבר מאשפזים. למרות שהוא אומר את כל האמת. אגב, יסמין חוסמת הרבה אנשים. גם את אסמא היא חסמה.
&nbsp
עוד מטורף שאומר אמת.
&nbsp
אני מבין שסלאבה ייתן לה כסף.
&nbsp
יופי, דרור.
&nbsp
שאני אבין, יש ליששכר מערכת לזיהוי שבבים? כן, ידעתי שלב שם. איזה סיום מבהיל.

dar dahan

Member
אוי לב המסכן

כלומר, לא לב, אלא המלאך, הוא היה חייב להיות אידיוט ולהכנס לקרב שהוא לא רוצה מול ישכר האידיוט?
ועכשיו לכו תדעו אם הם יצליחו להציל אותו

ד"א הקטע עם הבחור והמפעל היה ענק, באמת שאפו לתסריטאים על הכתיבה שלהם בנוגע לנושא כזה.
והאמא הזאת שלו עיצבנה אותי, אישה דוחה, רוצה שהבן שלה ינצל ושעוד אנשים במפעל יחלו בסרטן, אישה מגעילה, היא המכשפה האמיתית.
&nbsp
ד"א לא הבנתי משהו אחד, אם בראון וישכר לא יודעים על התוכנית של השטן אז מי לעזאזל יביא את השטן באמצעות בחורה צעירה?
&nbsp

זאת אורלי קטן האימא

ואם אתה רוצה שנגיד מה היא הייתה לפני שהיא הייתה אימא, ייקח לנו כל החיים.

שיר m

Well-known member
לדעתי התוכנית תיכשל

והם יהיו חייבים בחורה חדשה, והם יקחו את שירה. זאת התאוריה שלי.

למעלה