השאלה היא אם נכנס בדרור דיבוק
וכן, זה לחלוטין נראה ככה. למה את מצלמת, יולה? אח, יונית טובי... יפה כל כך. זה שיפור, עפר, תאמין לי.

סלאבה משתמש באפונה, נהדר. אז שירה לא חסינה ללילית. לילית מאוד לא צייתנית, אתם יודעים.

שמתם לב שעשו כאן כמו בגאליס? מכתב עם אות ראשונה שצריך לחפש... בכל מקרה, זה אומר שכל הקטע עם הנשים והשיבוטים זה סתם כדי שיתמקדו בזה ולא במשהו יותר חמור שיסמין מעורבת בו. הצעירה... לילית, אולי? אני חושב שלילית.

גבי, את רוצה פריקים מוזרים עם זיכרון נהדר? אני פה! אני פה! אגב, אני עדיין טוען שאין כאלו נשים במציאות, הייתי מוצא. לב, בתור מלאך, מותר סקס לפני החתונה? מה ציור עכשיו, לב, אתה לא מיקה, אתה אדם!

דוקטור יסמין לפידות... ובראון. כמה נשמות יש ליסמין? אז יששכר חפרפרת במשטרה.

אז יסמין היא זאת שיודעת, והשאר לא. ידעתי שזה קשור ללילית! שמתם לב?

כן, זה צרות, סלאבה.

מישהו חושב שנערה בת כמה שהיא לא תהיה מתאימה להיות רופא? אה, אפשר גם להחליף? אז מה הקטע? ולמה דרור לא מופתע כשהוא מתעורר מהדיבוק?

הנה מוריס של שיר! אני די לא אוהב את העלילה הזאת, היא פשוט לא קשורה לכלום. כן, ברור שעליזה מתה על אגם הברבורים. אגב, התשובה היא צ'ייקובסקי.

עצוב שהם חיים רגיל ביום ומתאבקים בלילה.

ראיתי את החריץ והבנתי שזה מנשה. רגע, דוקטור ברגר הוא... היי! לא חושב שמוריס יזרום עם זה... בטח, שירה, ממש לא להתערב. בטוח שלא היית מתערבת. מצחיק שעפר שכטר נראה כמו הומו. דרור, למה... למה?

סלאבה, הקרבות שלך יהפכו אותך לגדול הרופאים פה.

אחרי הכול, יולה לא מאמינה בעולם הבא ובלילית? אם כבר כוחות מגניבים איפה אסמא?

יורי האמסטף. סלאבה אמר סי-טי!

לנדאו מופיע רק בניתוחים. אתה בטוח שזה הזמן לדבר על זה, לנדאו?

עליזה, שתדעי שאם לא תקבלי את זה, אז לכי תדעי. אולי מיטל תצא מהארון בעונה הבאה של שכונה? נכון? אז תהיי פתוחה. אגב, בדקתי, מתברר שאם אתה מחפש "רמבו" אתה מגלה רק על הסרטים ולא על המשורר. אז יופי, מנשה. כן, עליזה, אנחנו יודעים שאת אוהבת ברבורים.

יששכר הבוגד. יופי אביגלגליג! את מאמינה לדנה! כן, היא אביגלגליג, ותמיד תהיה אביגלגליג. יסמין מתה זה אוקסימורון. אז היא מכירה את יששכר?

טוב, יולה חכמה. וואו, אביגיל הררי יפה. העיניים שלה במיוחד. חומות כאלה. אני חייב להגיד: בתקופה שהם "פרודים" הם מתמזמזים יותר מאשר שהם היו ביחד.

לא, שירה, את לא אמרת את זה. כלומר, שאת דיסקרטית. כי לא. וכתבתי את זה לפני שהיא פלטה ליולה. לילית לא מחליטה מה היא רוצה.

תזכירו לי מאיפה התמונה של יששכר?