מתיחת שרשרת...

Great Blue

New member
מתיחת שרשרת...

ידידי, יהודים, אנשים טובים!!! אתמול לאחר שהברקתי וציחצחתי ושימנתי את ידידי הכחול ראיתי כי השרשרת שלו רפויה כאימפוטנט... הבאתי את המפתח ברגים המסיבי לטובת העניין ואז הבנתי כי שכחתי את המידה הנכונה... משה כמו עד שיהיה אפשר למתוח את השרשרת עד גובה שתי אצבעות... אקיצרֹ איך אני בודק שהמתח נכון. מה המדד לעניין ?

mitke

New member
צריך עוד מישהו

את הבדיקה עושים כשאתה יושב על האופנוע ומישהו אחר מזיז את השרשרת התחתונה למעלה ולמטה. צריך להיות חופש של ס"מ לכל כיוון.

Exxa

New member
מיטקה ס"מ אחד זה הדוק מידי

ויכול לפגוע במיסב בגיר, ואז זה מגיע להרבה כסף, לכן עדיף קצת פחות מאשר מתוח מידי.

mitke

New member
2.5 ס"מ כשאתה יושב על האופנוע?

זה אומר חופש של 5 ס"מ בסה"כ ועוד כשאתה על האופנוע, כלומר השרשרת מתוחה. היא תצליף על השילדה עם כל העברת הילוך. נראה לי יותר מדי. ובוקר טוב לך, לכחול ולכולם.

Exxa

New member
O.K O.K בלי משקל על האופנוע

בערך 2.5 ס"מ, (לרוב אין מי שיעזור לנו) ואז כאשר נשב הנדנוד צריך להיות בערך 1 ס"מ.

Exxa

New member
קודם כל בוקר טוב, עכשיו בקשר

לשרשרת, היא צריכה להיות רפויה במרכזה, כאשר היא יכולה לעלות ולרדת בערך במידה של "1 (אחד אינטש = 2.5 ס"מ בערך). תסובב את הגלגל ותמצא את המקום ששם היא הכי מתוחה ושם אתה מותח אותה עד למידה של "1

M.Z

New member
אתה צודק ב-100% - עם הנקודה

הרבה לא יודעים שיש צורך לסובב את הגלגל ויש נקודה אחת שבה השרשרת מתוחה יותר ולפיה מותחים את השרשרת. חוסר שימת לב לנקודה הזו יביא ללחץ גבוה על המיסבים בגיר - והרס של גלגלי שיניים שנגמר בגיר שלם. מנסיון!!!!

Great Blue

New member
תודה רבה- הכל חזר אליי!!

שכחתי לגמרי שצריך לעשות את הבדיקה במרכז השרשרת וכשמישהו יושב... וואי

Great Blue

New member
OK

יכול להיות שהסיבה ששכחתי שמישהו אמור לשבת על האופנוע היא בגלל שאף אחד לא אמור לשבת שם ?
מיטק´ה - לא הלך לי עם התמונה שלך(CBR600) מהויכוח מה יותר יפה, ממש לא הלך לי איתה. שוב, תודה אנשים

mitke

New member
אני בעצם שניים

אחי, אתה מתבלבל. אני מיתקה - mitke ויש את צלם הבית מייקי - MikeE. שים לב אפרים. המשך יום נעים.

למעלה