מתיחת האיסיקיו!!!!
אז ככה... אני הייתי לי באיסיקיו וידידה שלי באה אלי ביציאה ואומרת לי שמישי מציקה לה באייסי!.... אז החלטתי שאני פשוט יורד עליה בלי סוף... בלי סוף כמה שיותר! וזה הדבר הכי מצחיק שעשיתי!! תהנו!
---------- <הר> (10:27 PM) : אני רוצה שנתחתן שכל היום אני יזיין אותך בטוסיק מבינה כלבה מיוחמת? <הר> (10:28 PM) : בלי קונדום -»¦«-°נטל*ל!ש°-»¦«- (10:28 PM) : אמאמאמאמאממאמאא שלך!! <הר> (10:28 PM) : גם היא אבל גם את <הר> (10:28 PM) : את כוסית אחושרמוטה <הר> (10:28 PM) : את לא תעבדי <הר> (10:28 PM) : אני ילך לעבודה <הר> (10:29 PM) : אני יחזור את תפנקי אותי -»¦«-°נטל*ל!ש°-»¦«- (10:29 PM) : כל מה שיש לי להגיד לך זה היית מת!!!!!!!!!!!!!!!!! <הר> (10:29 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחח מי יגע בך ימכוערת? -»¦«-°נטל*ל!ש°-»¦«- (10:29 PM) : מותק היית מת!! <הר> (10:29 PM) : לגעת בך?? חחחח לאאאאאאאאאאאאא <הר> (10:29 PM) : בטח יש לך פצעים בחור של הטוסיק <הר> (10:30 PM) : כל פעם שאת מחרבנת את מפוצצת פצע <הר> (10:30 PM) : בטח את נוסעת בכביש השוטרים ישר עוצרים אותך <הר> (10:30 PM) : את עוצרת ברמזור אדום הוא דווקא לא מתחלף -»¦«-°נטל*ל!ש°-»¦«- (10:30 PM) : לך לזייין את אמא שלך בצומת גם ככה היא לא תשים לב כל היום אנשים עוברים עליה יבנזונה מכוער בטח אף אחת לא נוגעת בך ואתה כזה נואאאאאאאאש!! <הר> (10:31 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חללששש בטירוף <הר> (10:31 PM) : בטח את חוצה כביש אנשים דורסים אותך בטח את עוצרת במעבר חצייה באוטו אנשים דורסים לך תאוטו <הר> (10:32 PM) : את עוברת ליד חתולה שחורה החתולה יורקת <הר> (10:32 PM) : בטח את שמנה כל כך שאת הולכת עם עקבים את מוצאת נפט <הר> (10:32 PM) : בטח אמא שלך השמנה הזאת אוכלת מצלחות של Yes <הר> (10:33 PM) : אמא שלך מרוב שהיא שמנה... במקום טמפון היא דוחפת כבשה <הר> (10:33 PM) : בלעת תלשון הגדוש זרע שלך? <הר> (10:34 PM) : יאללה היה מצחיק להיום דברי איתי מחר את משעשעת -------------
אז ככה... אני הייתי לי באיסיקיו וידידה שלי באה אלי ביציאה ואומרת לי שמישי מציקה לה באייסי!.... אז החלטתי שאני פשוט יורד עליה בלי סוף... בלי סוף כמה שיותר! וזה הדבר הכי מצחיק שעשיתי!! תהנו!