מתיחת בטן

סיביון

New member
מתיחת בטן ../images/Emo193.gif

המליצו לי לשאול גם כאן, אז אני שואלת
חברה טובה שלי ירדה כמה עשרות קילוגרמים (מעל 60 קילו) ורוצה לעשות מתיחת בטן- לא בטוחה שזה המינוח המדוייק. הכוונה היא להסרת עודפי העור שנוצרו באיזור הבטן. האם מישהי/מישהו עברו את זה שיכולים לענות על השאלות הבאות? אפשר גם במסר צלקות - איך זה נראה? האם זה בולט? האם זה חלק אם זה מחוספס? האם זה חסר צבע? איך הניתוח? האם זה כאב? כמה זמן לוקח להתאושש?האם הכאב בלתי נסבל? המוני תודות

חמ סה

New member
יש כמה סוגים למתיחת בטן

"הסרת עודפי עור" במינוח הרפואי. מתיחה היקפית (360 מעלות) מתיחה כללית (או ממותן על מותן). אני עברתי את האופציה השניה בשילוב עם מתיחת ירכיים (ניתוח משולב - החלמה לא פשוטה). מכירה מס' בנות שעברו היקפית. אצלי הצלקות (מה שרלבנטי לשאלתך) הן ממותן עד מותן ההצטלקות שלי מצוינת כך שכבר שבועיים אחרי הן הוורידו והיום הן ממש מעומעמות. יש איזורים של חוסר תחושה אבל בת'כלס השינוי הוא דרמטי מבחינת עיצוב הגוף (בד"כ משלבים גם שאיבת שומן / עיצוב המותניים ואז - זה ממש מראה חדש). אצלי הניתוח (משולב) ארך קצת יותר מ 5 שעות. רק בטן לוקח פחות. התאוששות וכאב הם דברים מאוד אינדיבידואליים. אני יכולה לומר שאם הייתי עושה רק בטן - ההחלמה הייתה קלה יותר. בגלל השילוב עם הירכיים-זה היה לי הרבה יותר קשה (וגם לווה בזיהום שדרש אשפוז שני ארוך ולא צפוי). בכל מקרה יש צורך בהתארגנות לתקופה המיידית שאחרי הניתוח (לפחות שבועיים אחרי) מבחינת עזרה בבית, העלאת הברזל/ההמוגלובין ובמיוחד - ידיעה ברורה שצריכים ורוצים לעבור ניתוח מורכב שכזה. אמנם ניתוח בחירה אבל - יש להיערך אליו בהתאם. בהצלחה.

סיביון

New member
תודה רבה! ../images/Emo39.gif

אני אעביר את המידע לחברה שלי. איפה ניתן למצוא מידע לגבי הפרוצדורות, מימון חלקי ע"י הקופה, מנתחים מומלצים וכו'?

חמ סה

New member
תגגלי לפי השמות שכתבתי לך

ודרך האתרים של המנתחים תגיעי למידע המבוקש. שתדעי שפגישות ייעוץ אצל כירורג פלסטי שמנתח גם בפרטי הנה ללא עלות ונמשכת עד כ 45 דקות. שווה ללכת ולשמוע את חוות הדעת הראשונית ומשם להמשיך. בהצלחה.

למעלה