the shraga
New member
מתיחות בטלפון
תרשמו פה רעיונות יפים למתיחות בטלפון כאלה למשל: להתקשר ל:מסעדת מזון מהיר המשך המתיחה: שלום אתם בעסקי הפיצה\המבורגרים\אוכל סיני... קשרים וכל זה אז יש לכם מספר טלפון של מסעדה טובה? (שהתקשרתי חשבו שאני רציני) להתקשר ל:מכון לימודי נהיגה המשך המתיחה: שלום באיזה גיל אתם מתחילים ללמד לנהוג על בימבה\מכוניות על שלט? (זה הלך מזה מצחיק-חובה) להתקשר ל:סתם מישהו המשך המתיחה:שלום אתה מעוניין לשמוע על המבצע שלנו? (כן) יש לנו צואת ג'מוסים טרייה,במחירים מוזלים (עשיתי את זה על אמהות של חברים שלי-אמרתי להם שזה טוב לעור הפנים
) וזאת המתיחה הכי קטלנית שאי פעם עשיתי: להתקשר ל:סתם מישהו המשך המתיחה:שלום הגעתי לאוזן קשבת למניעת התאבדויות?(לא) שלום עולם אכזר!!! את המתיחה הזו עשיתי אני ודודה שלי בשיתוף פעולה:אני עשיתי קול עצוב ושאלתי אם זה הקו למניעת התאבדויות ואז האישה שענתה לי אמרה בקול מודאג כזה "לא" ואז צרחתי "שלום עולם אכזר" ודפקתי איזה ספר על השולחן שלי תוך כדי הצמדת השפורפרת לשולחן (לא יודע למה אבל זה הצליח להבהיל אותה) ואז הבת דודה שלי צרחה "משה מה עשית לעצמך משה שלי?!" ואז האישה המסכנה הזו מתחילה לצרוח לנו בטלפון "מה קרה?!" ו "אני מתקשרת לאמבולנס!" והיינו חייבים לצחוק את ניתקנו לה תטלפון ואחרי איזה דקה בת דודה שלי התקשרה אליה שוב ושאלה אותה "מה אמרת למשה שלי?" ואז האישה המסקנה והנחמדה שאלה איפה אנחנו והציע לבוא ולעזור. אז בת דודה שלי אמרה לה שהכל בסדר, ואני בסדר (למרות שלחשתי לה באותו הזמן לומר לה שחתכתי ורידים
) הקיצר להיזהר עם המתיחה הזו
תרשמו פה רעיונות יפים למתיחות בטלפון כאלה למשל: להתקשר ל:מסעדת מזון מהיר המשך המתיחה: שלום אתם בעסקי הפיצה\המבורגרים\אוכל סיני... קשרים וכל זה אז יש לכם מספר טלפון של מסעדה טובה? (שהתקשרתי חשבו שאני רציני) להתקשר ל:מכון לימודי נהיגה המשך המתיחה: שלום באיזה גיל אתם מתחילים ללמד לנהוג על בימבה\מכוניות על שלט? (זה הלך מזה מצחיק-חובה) להתקשר ל:סתם מישהו המשך המתיחה:שלום אתה מעוניין לשמוע על המבצע שלנו? (כן) יש לנו צואת ג'מוסים טרייה,במחירים מוזלים (עשיתי את זה על אמהות של חברים שלי-אמרתי להם שזה טוב לעור הפנים