מתיחות בטלפון

the shraga

New member
מתיחות בטלפון

תרשמו פה רעיונות יפים למתיחות בטלפון כאלה למשל: להתקשר ל:מסעדת מזון מהיר המשך המתיחה: שלום אתם בעסקי הפיצה\המבורגרים\אוכל סיני... קשרים וכל זה אז יש לכם מספר טלפון של מסעדה טובה? (שהתקשרתי חשבו שאני רציני) להתקשר ל:מכון לימודי נהיגה המשך המתיחה: שלום באיזה גיל אתם מתחילים ללמד לנהוג על בימבה\מכוניות על שלט? (זה הלך מזה מצחיק-חובה) להתקשר ל:סתם מישהו המשך המתיחה:שלום אתה מעוניין לשמוע על המבצע שלנו? (כן) יש לנו צואת ג'מוסים טרייה,במחירים מוזלים (עשיתי את זה על אמהות של חברים שלי-אמרתי להם שזה טוב לעור הפנים
) וזאת המתיחה הכי קטלנית שאי פעם עשיתי: להתקשר ל:סתם מישהו המשך המתיחה:שלום הגעתי לאוזן קשבת למניעת התאבדויות?(לא) שלום עולם אכזר!!! את המתיחה הזו עשיתי אני ודודה שלי בשיתוף פעולה:אני עשיתי קול עצוב ושאלתי אם זה הקו למניעת התאבדויות ואז האישה שענתה לי אמרה בקול מודאג כזה "לא" ואז צרחתי "שלום עולם אכזר" ודפקתי איזה ספר על השולחן שלי תוך כדי הצמדת השפורפרת לשולחן (לא יודע למה אבל זה הצליח להבהיל אותה) ואז הבת דודה שלי צרחה "משה מה עשית לעצמך משה שלי?!" ואז האישה המסכנה הזו מתחילה לצרוח לנו בטלפון "מה קרה?!" ו "אני מתקשרת לאמבולנס!" והיינו חייבים לצחוק את ניתקנו לה תטלפון ואחרי איזה דקה בת דודה שלי התקשרה אליה שוב ושאלה אותה "מה אמרת למשה שלי?" ואז האישה המסקנה והנחמדה שאלה איפה אנחנו והציע לבוא ולעזור. אז בת דודה שלי אמרה לה שהכל בסדר, ואני בסדר (למרות שלחשתי לה באותו הזמן לומר לה שחתכתי ורידים
) הקיצר להיזהר עם המתיחה הזו

מוטיא

New member
מאוד עצוב לדעת

מצוקתם של אחרים משעשעת אותך, כמי שטיפל בער"ן מול מספר לא קטן של מתאבדים, כדאי לדעת - שהתקשרות טלפונית הינה אחד מהקריאות לעזרה. מתיחות כאלה - יובילו לאדישות שיכולה להסתיים רע. מבקש מכם, נא מצאו שעשוע אחר. מוטי.

the shraga

New member
נו באמת

פעם בשנה יש לי יום מיוחד עם חברים שלי שאנחנו מתפלחים מבית הספר והולכים לטלפון הציבורי לעשות מתיחות בטלפון. זה כולה פעם בשנה ואני עושה את זה בטלפון ציבורי דרך טלכרט. ברוב המתיחות האנשים צוחקים יחד איתי ואני מרגיש שממש עשיתי להם את היום (כמו למשל פעם אחת שהתקשרתי למסעדה סינית וביקשתי לאכול איש סיני אמיתי אז הפקיד שם אמר לי שהם יביאו לי תאילנדי במקום סיני כי יש יותר מדי תאילנדים בארץ). אז מה אתה כל כך כועס? אני אף פעם לא אעשה את זה על המשטרה או על כל מוקד חירום אחר,והרעיון שלי להתקשר לקו טלפון לנפגעי אונס ולומר שאונסים אותי ברגעים תוך כדי רעשים של גניחות ברקע אף פעם לא התממש. המתיחות האלו זו מסורת שאני מקיים עם חברים מכיתה ג' והשנה אני בח' ואני לא מתכוון לשבור אותה בשנים בקרובות

Reut E

New member
אמר הפילוסוף..

הבחור אוהב לעשות מתיחות הוא כיתה ח' ילד מספיק גדול להבין מה הוא עושה אבל בכל זאת שרגא אתה תבין שעשית טעות ברגע שתטלפן למקום כמו מישטרה או בית חולים כי סביר להניח שהם יזהו את המיקום של הטלפון ויעלו עליך גם אם אתה מטלפן מטלפון ציבורי. עד אז זה עניין שלך אם אתה עושה מתיחות או לא, יום אחד בשנה זה לא כזה ביג דיל פשוט שלך תדע למי אתה מתקשר..

למעלה