מתיו ושוטר.

סמדר54

New member
מתיו ושוטר.

נודה לך מאוד באם תעצור את נהג הטרקטורון ללא האגזוז שעושה שמות בלילות. נוהג בפראות וברעש מחריד. אודה לך באם תשלח את שוטריך לעשות סדר בגן הציבורי מאחורי השופרסל . יש שם נערים שצורחים כמו חיות, קרוב לודאי שתויים. אודה לך מאוד באם בלילה תעשו פטרול במרכז ותפזרו את ההתקהלויות . אודה מאוד אם סוף סוף נזכה ללילות רגועים ביולי ואוגוסט. תודה

עדיקופר

New member
אוי

למה ככה ? ראיתי את מתיו כמה פעמים עושה דברים לטובת הישוב למה את תוקפת ? את בסיירת הורים ? משמר אזרחי ? ואם לפנות כבר אל מתיו למה לא בצורה טלפונית ובבקשה לא צינית ? פניה כמו שלך הייתה מוציאה לי את החשק בכלל להגיב לך כל שכן לעשות דברים אותם מתיו עושה גם ללא הציניות שלך

סמדר54

New member
גבירתי המכובדת קופר

הפרשנות שלך ממש לא במקומה. תפסיקי לנתח דברים מתוך הבטן. פניתי למתיו ולשוטר ללא ציניות. פניתי כי אנו סובלים. לגבי מתיו באופן אישי - אני מעריכה אותו מאוד והוא יודע זאת. אז.... את לא חייבת תמיד לענות ובטח כשאין לך חשק. לגבי פעילותי בישוב - הרקורד שלי קצת יותר מרשים משלך... ומעתה, אני מחייבת שלא להגיב יותר לביקורות שלך !!!

עדיקופר

New member
סמדר מאחר ויש בנינו היכרות

לא אתייחס אל דבריך מבחינת רקורד ודייה לרמיזה . צורת הפנייה שלך לא מכובדת וניתן לעשות זאת בצורה אחרת זו דעתי האישית, ככל הידוע לי הפורום היינו פורום חופשי כך שאמשיך להביע את דעתי על אפך ועל חמתך את כמובן מוזמנת להביא מטרייה .

DGSY

New member
היי היי היי

באמת שאין שום צורך להגיע לטונים כאלו. בואו נשתדל להשאר ברמת הויכוח העינייני עפר

רתע

New member
חוב מוסרי כלפיכם

יש לך וסובבים משאב כל כך מקצועי ביישוב פנו אליו מתיו 0548081731 .

roeyaus

New member
לשאלתך - אין סיכוי.

אנחנו שוכרים בצורן 9 חודשים. גרים מאחורי גן המשחקים של המרכז המסחרי. ב-9 חודשים אני סבור שאפשר לספור את הלילות השקטים שהיו לנו על יד אחת. בכמה החודשים הראשונים עוד הייתי מתקשר למשטרה וגם למתיו (שאמר לי להתקשר למשטרה :) היום אני כבר יודע שאין סיכוי שמשהו ישתנה. הבעיה מתחלקת לכמה חלקים: 1) הנוער בצורן , על הפנים. במרכז המסחרי בסביבות 00:00 אפילו ביום שבו יש לימודים, ישנם נחילים של ילדים צווחנים, שותים, משתכרים, מרביצים, זורקים חזיזים, מנפצים בקבוקים, ואפילו זורקים אבנים על מכוניות מהגשר העליון של המרכז. ההורים בצורן כנראה מזעזעים באותה המידה, כי אף אחד לא נמצא שם ע"מ לראות מה ילדו עושה, כנראה שלאף אחד לא איכפת - כך אגב נראה רוב הנוער היום במדינת ישראל. 2) צורן אינו יישוב בעל חשיבות בעיני משטרת נתניה. גם כשהתקשרתי להזמין ניידת - רק פעם אחת היא הגיעה, וגם אז לא נשארה מספיק זמן כדי לראות מה קורה. 3) לסיירים אין שום טיפת סמכות - לא בעיני הילדים ואפילו לא בעיני המשטרה. כאשר סייר הגיע פעם אחת לגרש ילדים מגן המשחקים (הייתי עד לשיחה כולה) - הוא הסביר להם שאסור להם לשבת בגן ציבורי אחרי 11 בלילה, לפי חוק עזר עירוני - הם צחקו עליו, ביקשו לראות תעודה ואז אמרו לו להסתלק. כמובן שלסייר אין שום דבר לעשות במקרה זה - ואפילו את המשטרה לא הזמין. לא הבנתי בשביל מה הוא קיים, אם כך. אפשר בטח למצוא עוד סיבות, אך אלו הן העיקריות. האבסורד הוא שישנו רעש בלילה לא רק ליד הבניינים הצמודים למרכז המסחרי, אלא בכל צורן, כאילו נכבש היישוב ע"י בני נוער מטומטמים. בקיצור, עוד 3 חודשים נגמר לי החוזה, תודה לאל, ואז עוברים למקום שפוי בארץ . לגביכם - אני ממליץ לחפש מקום מגורים אלטרנטיבים

למעלה