מתח

הילי RCHom

New member
ממליצה על...

שלום ענת, מעבר לצורך לשחרר את המתח, אם נפשי ואם פיזי. כדאי להבין מאיפה הוא נובע וממה הוא נגרם. לכן חשוב לטפל בשורש הבעיה, בגורמים. טיפול נקודתי יכול להטיב רגעית את המצב, אך מציאות חיינו היא כזו המקיפה אותה בלחצים, מתחים וכו', ולא תמיד אפשר להעלים אותם.. צריך לדעת לחיות איתם בצורה כזו, שלא יוציאו אותנו מאיזון . ואם הופיעו סימפטומים, כנראה שזה מה שקרה ומשהו עושה לנו לא טוב.. טיפול הומאופתי לא רק שיכול "לשחרר אותך מהמתח" הוא יכול לתת מענה כזה, כך שההתמודדות שלך עם מצבים שונים, תהיה ממקום שלם ומאוזן ולא תטלטל אותך ותגרום לסימפטומים נפשיים ופיזיים. במהלך טיפול הומאופתי, האדם יודע להבחין בין דברים שעושים לו רע לבין דברים שטובים ונכונים לו, ולכן לא נדרש, מאמץ לשינוי מיוחד באורך החיים. הטיפול כבר עושה את שלו... שיהיה בהצלחה! הילי

Assaf Feldman

New member
אופצייה נוספת - דיקור

אבל באמת שמגוון גדול של שיטות טיפול מהרפואה המשלימה יכולות לסייע.

מתח

לענת שלום, כקינסיולוגית, אני ממליצה לך בחום על השיטה העובדת עם האדם בצורה הוליסטית. באמצעות משוב מן הגוף, ניתן בשיטה זו לזהות את המקור לחרדות באופן כמעט מיידי, ולשחרר את השפעתם ההרסנית של גורמי המתח הלא מודעים. הקינסיולוגיה מסייעת לאדם לחוות את החופש המאפשר לו לעשות את הבחירות הנכונות ולעבור מהמקום בו הוא נמצא למקום שבו הוא רוצה להיות וליצור שינוי ממשי בחיים.

יעל ND

New member
לענת

אני חושבת, שלכל אדם יש את השיטה שלו, שטובה לו במיוחד. צריך רק למצוא אותה. זה יכול להיות כל דבר: לשמוע מוזיקה, לדבר עם החברה, לראות סרט, להיכנס למקלחת, ללכת לברכה, לשבת על שפת הים, לרוץ סביב הבית, לקנות שמלה, לעשות תרגילי נשימה או יוגה או כל דבר אחר, לצעוק, לשבור משהו שביר, להתפלל, לצאת לטבע, לבכות, לעשות כפיפות בטן, לשחק כדורסל, לנסוע באוטו בכביש מהיר, להרגיש רוח על הלחיים... לרשימה אין סוף, כי כל אחד ומה שטוב לו. יש אנשים, שחייבים להיות לבד, כדי להירגע, ויש אמשים שחייבים חברת אנשים אחרים, כדי להירגע. יש אנשים, שעוזרת להם מגע, ויש אנשים, שמגע תחמיר את המצב... חפשי, ענת. חפשי, מה טוב לך אישית.

אסתר84

New member
הי ענת

אני ממליצה בחום לטפל ברפלקסולוגיה.. מאחר ולרפלקסלוגיה יש כלים של איבחוני אישיות ניתן בד בבד להרגעה הנחוצה גם להגיע לשורשי הבעיה ולהתיר. הרפלקסולוגיה טומנת בחובה יתרונות רבים שבה ניתן לרפא במספר ערוצים הן אנרגטיים והן טיפול פיזי יותר. שבת נפלאה אסתר

למעלה