מתח 110V זרם 11A

eytcor

New member
מתח 110V זרם 11A

אני נמצא עכשיו בארצות הברית (לא רחוק מהיכן שמוצגת המעבדה של אדיסון, סתם בשביל לעשות רושם) וראיתי מכשיר חשמלי לגינה שהאיפורמציה היחידה שהיתה עליו הינה שה-input הוא 110V ועוצמת המנוע היא 11 אמפר. בד"כ שאני מסתכל על מכשירים אמריקאים אני מסתכל על הספק כדי לראות אם יש סיכוי שאמצא טרספורמטור מתאים כדי שאוכל לעבוד עם המכשיר בארץ, אך במקרה הזה לא היה שום דבר מלבד עוצמת המנוע. האם ישנה אפשרות על מסמך נתונים אלו לדעת עם איזה טרספורמטור עלי לעבוד? תודה.

רשר

Well-known member
מנהל
שנאי 110V/220V למנוע 110V

אם המתח לא נקבע מטעמי בטיחות אלא כי זה מה שיש, אפשר להשתמש באוטוטרנספורמטו (שנאי עצמי) 220/110V והוא יכול להיות קטן ב1/10 משנאי רגיל ולהפעיל את המנוע. אפשרות שניה היא להשתמש בשנאי רגיל 220/110V 12A והוא יהיה מאוד כבד ולא נח לעבודה בגינה. את שני השנאים אפשר למצוא בארץ ואפשר גם במחיר סביר ליצר אותם. עדיף לחפש בארה"ב כלי כזה למתח 220V , יחסוך את כל הכאב ראש. בבית מסוים של תושבים חוזרים התקנתי מערכת חשמל כפולה עם שנאי מרכזי לכל הבית.

shirazi25

New member
(-_-)

היי.... אתה צריך להכפיל את הזרם במתח כדי לקבל הספק 110*11=1210W ז"א שאתה צריך שנאי שיוכל להעביר את ההספק הנ"ל ... מקווה שהועלתי!

למעלה