מתח מיני

lili81

New member
מתח מיני

הסיפור הוא כזה: ישנו בחור(גבר)כבן 40 שיש לו ראש צעיר מאוד .. הוא עובד איתי באותו משרד מזה שנתיים.. עם הזמן נהפכנו לחברים מאוד טובים מספרים זה לזו הכל קשר אפלטוני לחלוטין...לא לשכוח שבעלי מכיר אותו טוב מאחר שאנחנו עובדים כולנו ביחד ב באותה חברה...היחסים בני לבינו היו ממש טובים כמו שני חברות טובות שכל היום מדסקסות וצוחקים והכל ממש יופי לי יופי ... אנחנו נוטים לעיתים להיתכתב במייל על דברים שטותיים שקורים בעבודה.. אבל היום היום זה בהחלט היה השיא של השיאים.. הוא כתב לי במייל :שהוא חושב שאני:יפה סקסית ומושכת במיוחד... הכל נהרס אני לא יכולה להיסתכל עליו לא יכולה לדבר איתו .. לא הגבתי למייל הזה שלו למרות שהוא אמר לי בסוף היום שהוא מקווה: שהוא לא העליב ולא הרס כלום.. הלכתי הביתה אני לא יודעת מה לעשות כל החברות שלנו הלכה ..כי אני לא אוכל לדבר איתו בלי לחשוב על המחשבות שרצות לו בראש.... אני לא יודעת מה לעשות איך להגיב אני נשואה באושר רב.. ואין לי שום מטרה להרוס את זה.... אני גם לא יודעת מה הוא ניסה להשיג בדיוק כשכתב לי את מילים אלה.. עזרה בבקשה

אולי הוא לא חשב עד הסוף?

בשליפה הוא חשב שהוא מחמיא לך ואח"כ הבין שעבר את הקו האדום. ואולי תדברי איתו על זה? או לפחות תכתבי לו מייל? אם תשימי את כל הקלפים על השולחן אולי תגלי שאין לו כוונות נסתרות ותוכלו להמשיך כמו קודם. ואם כן היו לו כוונות, אז טוב שאת יודעת את זה ויכולה לצמצם קשרים איתו.

אני חושבת...........

שהוא בס"כ החמיא לך, אבל אצלך זה הדליק משהו. תנסי לברר עם עצמך מה זה הדליק? ולמה זה הדליק? אנני חושבת שהוא חצה גבולות, אני חושבת שאת לקחת את זה למחוזות אחרים. פחדים שאולי, את מפחדת שיתממשו. ורק את בתוך תוכך יודעת, שאם זה תלוי בך, כלום לא יקרה. וחוץ מזה, מה רע? לקבל מחמאה, אני הייתי אומרת: דייייייי תמשיך תמשיך. שבת שלום.

lili81

New member
רגע

ניתן להוסיף.. שלפני שהוא כתב לי את זה במייל.. הוא נתן לי הקדמות דרמתיות כמו: אני צריך להגיד לך..משהו וחושש מהתגובות שלך.. אני חושבת שאם הוא היה רוצה להשאיר את זה בגדר מחמאה בלבד הוא היה אומר לי את זה ישירות.. אין לי שום רגש מיני ממנו ואין לי מה להסתיר.. אני פשוט לא יודעת למה הכל חייב להיות קשור למין באיזה שהיא צורה.. ולמה אני צריכה להפסיד חבר טוב ..בגלל ששנינו בני מין שונים. ואיך אני אדבר איתו..

אהההההה התמונה משתנה.......

עם ההקדמה הזאתי שלא הוספת, זה באמת עושה את זה אחרת. תשמעי לילוש, תקחי אותו לשיחה, קצרה ועניינית. תסבירי לו בפשטות, שזה לא לעניין, ולא ככה את רואה את היחסים בניכם. וכמה שאת תהיה לייט בשיחה הזאתי, ככה זה ירד ממך מהר, והוא יבין חד וחלק איפה הוא עומד. העניין הוא לא לעשות עניין, פשוט מאוד, לבוא לאמר שלום, לאמר כמה מילים בנושא, לשמוע מה דעתו, ולעבור הלאה, לא להיות דרמטית, ולא בשוק, רק ככה הוא יבין שבאמת אין לך שום כוונות, וזה אינטרפטציות שלו בלבד. ועוד משהו, לא הייתי עושה את זה במייל, שזה לא יגיע בטעות לכתובת לא נכונה, או חלילה ישמש למטרות אחרות. כזאת אני חשדנית. ותדווחי מה היה. שבת שלום, לילוש.

ענתי 10

New member
לא קרה כלום!

גם לי יש בעבודה ידיד נורא טוב. באמת כמו חברה טובה. ואני יודעת בוודאות שהוא דלוק עליי, אבל אני תמיד דואגת לשדר לו שכמה שאני אוהבת אותו בתור ידיד אני ממש לא מעוניינת בשום דבר אחר. אני משדרת לו את זה בהתנהגות, גם בלי להגיד את זה במפורש. אבל הוא גם יודע לא לעבור גבולות והוא אף פעם לא יגיד לי מה שהידיד שלך אמר לך (הוא פשוט אומר לי את זה בצורה אחרת, לא כ"כ צעקנית
) זה נורא מחמיא לי ומשעשע, וזה הכל. בטח ובטח שזה לא הורס ולא יהרוס את החברות שלנו. אבל אם את מרגישה עם זה כ"כ לא נוח פשוט תגידי לו את זה. אני חושבת שעדיף לדבר פעם אחת, גם אם זה לא כ"כ נעים, ומביך נורא, מאשר שזה יהרוס לכם את החברות.

ענתי 10

New member
אה, ועוד דבר -

תמיד יותר נוח להתכתב במייל. ככה מרגישים (אני לפחות) יותר חופשיים להביע את כל מה שיש בבטן.

אז הוא אמר לך מה הוא מרגיש

אל תחשבי כי אין לך מה לעשות את עובדת איתו וזו עובדה מוגמרת. אםם יקל עלייך אז תתרחקי ממנו. אולי כדאי להגיד לו שלא מתאימות לך המחשבות שלו ועל כן בחרת להתרחק כי אין דברים בגו וזה לא הדדי מפני שראית בו כחבר לעבודה ואין מעבר לזה.

גם לי יש ידיד

יש לי ידיד בעבודה בחור צעיר מאוד ורווק אין לי שום כוונות לגביו אבל אתמול הוא עזב כי הוא נוסע לברזיל עם חברים שלו לא חשבתי שזה ישנה משהו אבל אתמול היה לי יום באסה כזה הואכזה בחור מקסים וחבל לי שלא יישאר איתנו סיפרתי את זה לבעלי הוא קצת נעלב אמרתי מה בסך הכל ילד בן 22 אבל ילד עם אופי וערכים כזה שקשה למצוא בין הצעירים של היום ולכל הרווקות - כן, יש לו חברה באדי

lilaaa1

New member
חחחחחחח

"יש לי ידיד בעבודה בחור צעיר מאוד ורווק " ........ "ולכל הרווקות - כן, יש לו חברה"

lili81

New member
דיברתי איתו../images/Emo140.gif

קודם כל תודה לכם על התגובות המעניינות.. ממש מוקדם בבוקר יצאנו לקפה ודיברתי איתו.. הוא כבר ידע כמובן מה יש בפי.. ואמר שהחברות בינינו מאוד חשובה ויקרה לו ואין סיכוי שהוא יהרוס אותה בשום אופן....וגם אמר שהיה חייב לומר את מה שאמר כי התכוון לזה וחושב על זה המון זמן.. אני אמרתי לו :שהחברות חשובה לי אך יש גבול לכל תעלול מאין זה ולא יכולים להיות חברים כשהוא רואה אותי בצורה כזו.. הוא הבטיח שהוא לא יפגין את זה שוב ואין לא שום כוונה לסבך לי את החיים ויודע שאני נשואה באושר.. כל היום היה מתח באוויר מתח נוראי ..בדרך כלל אנחנו מעבירים את היום בצחקוקים אין סופיים ..אבל היום כל מי שניכנס למישרד ידע שמשהו לא בסדר.. לקראת סוף היום הקרח נישבר.... ואני מקווה שלאט אבל לאט מאוד הכל יחזור למה שהיה.. שיהיה לכם יום מקסים

s h i r k u s h

New member
תני לזה זמן...

ובטוחה שבסופו של דבר תחזרו להיות קרובים כמו פעם. לפחות הוא מבין שאת נשואה ושזה לא לעניין להראות רצון למשהו שהוא יותר מחברות.

ענתי 10

New member
איזה יופי! ../images/Emo24.gif

העיקר שדיברתם, והעיקר שהכל יסתדר לטובה. ברור שתהיה תקופה מסויימת של מתח, אבל תאמיני לניסיון שלי - הזמן הוא הרופא הכי טוב. ואם הידידות שלכם באמת חשובה לכם וחזקה היא תעבור את המבחן הזה.

תרשי לי להיות קצת סקפטי../images/Emo103.gif

ערב טוב ושבוע טוב לכולם, תראי מה את כותבת..ומה אני הבנתי ממך בין השורות... הוא עובד איתי באותו משרד מזה שנתיים.. עם הזמן נהפכנו לחברים מאוד טובים מספרים זה לזו הכל קשר אפלטוני לחלוטין ועוד מוסיפה ומדגישה היחסים בני לבינו היו ממש טובים כמו שני חברות טובות שכל היום מדסקסות וצוחקים והכל ממש יופי לי יופי עד כה הכל יופי טופי ופתאום חציית גבולות מבחינתך..הוא כתב לי במייל :שהוא חושב שאני:יפה סקסית ומושכת במיוחד..ואת מוסיפה ומגיבה כך הכל נהרס אני לא יכולה להיסתכל עליו לא יכולה לדבר איתו .. משמע יש דברים בגו ולא סתם הגבת כך בחוזקה כי פתאום הבנת שהוא עימך צעד אחד רחוק מדי..וזה כבר לא פילרטוט אלא משהו שדורש התייחסות עניינית בין אם להיעתר לו ובין אם לאו לנתק מגע...כי הרי את עלולה לסכן את הזוגיות שלך.. ואת ממשיכה ומוסיפה שלפני שהוא כתב לי את זה במייל.. הוא נתן לי הקדמות דרמתיות כמו: אני צריך להגיד לך..משהו וחושש מהתגובות שלך.. סלחי לי שאני סקפטי לגבי הכוונות הכאלק כאילו טהורות שלו בשם הידידות..והוא ראה איך הגבת ונסוג צעד אחורה עד לפעם הבאה שלו שתהיי בטוחה כי בוא תבוא... זו לא הייתה תגובה ספונטנית אלא משהו שדרש חשיבה (גברים חושבים ?).. ולכן בעומק ליבך הגבת כך קשה וגם אם לכאורה יושרו ההדורים בינך לבינו.. הרשי לי לתת לך עצה קטנה.. צנני אותו..צנני אותו..עד שינבול...כי הזוגיות שלך חשובה לך אני מקווה הרבה יותר מסתם ריגוש זול כזה או אחר..ותחשבי על זה שאם חס וחלילה היית במצב פגיע ורגיש ייתכן וכן היית נעתרת לחיזורי והיה נגרם לך נזק גדול.. והאמיני לי איני גבר פרנואיד..אבל בהחלא יכול להבין מהלכים..קדימה. אז לילי ..בתקווה שתגיבי על דבריי ולפחות תקראי ותפנימי.. זה בא ממקום לספק לך דרך חשיבה אחרת ..להטיח את האמת בפרצופך גם אם אינה נעימה לך..אבל חס וחלילה שלא תפגעי ממנו בעתיד.. מחזיר.. גבר שכבר ראה ולמד דבר אחד או שניים אודות הייצר..

lili81

New member
היי ..

היי מחזיר אהבות.. שמחתי לקבל את דעתך.. אני מאמינה שהיו דרכיו ניסתרות של הבחור.. ולקח לי טוב טוב לנתח את זה כל השישי שבת להבין את הראש שלו.. וברור לי שהוא ניסה להשיג משהוא בדרך זו שהוא ניסה ... אבל תאמין לי שהיום דיברנו ארוכה ובהחלט צונן העניין.. אם הקשר שלנו לא מבוסס על קשר שרובו במהלך העבודה הייתי מנתקת לגמרי את הקשר החברי.. אך אנני רוצה להגיע יום יום למשרד עם מתח נוראי באויר... לכן דיברתי איתו והבהרתי לו את המדתי בנושא.. והוא קיבל את זה.. תודה לילי

למעלה