מתחת לשולחן

yohi243

New member
מתחת לשולחן

הוזמנתי לחתונה של מכר משותף, ואת באת עם בן זוגך לבושה בשימלה שחורה צמודה קצרצרה וחושפנית .
שדייך נמחצו ואימו לפרוץ החוצה הפיטמות הזקורות בלטו ורגלייך החטובות נחשפו לרווחה.
מתכופפת אלי ושואלת אם יושבים לצידי לא יכולתי שלא לראות את שדייך הגדולים מבולבל לרגע הייתי , פנוי יכולים לשבת עניתי .
ישבת לצידי ובן זוגך לידך לאחר היכרות שיגרתית הזמנתי מהמלצרית ויסקי לשלושתינו .
מפת השולחן הייתה ארוכה הושטתי את ידי לעבר רגליך החטובות והחשופות ולפתע מרגיש את ידיך מחזיקות את ידי ומובילות אותן לאט לאט מתחת לשימלה לעבר המערה החמה שלך .
ידי ליטפו את הכוס המגולח והרטוב ופיסוק קל נפתח בעוד כולי נרגש את מושיטה את ידך לעבר החבילה שלי וחשה בבליטה שצומחת לה .
לאט לאט פותחת את רוכסן המכנסיים ומוציאה את הזין החוצה ורק מפת השולחן מכסה ומלטפת בעדינות את כיפת הזין ועד לבצים .
מזמין שוב כוסית ויסקי לשלושתינו ושנינו מגרים זה את זו את שולחת מבטים לבן זוגך ומנשקת אותו נשיקה רטובה וארוכה תוך כדי שידי בכוס שלך וידיך בזין שלי .
קצב הנשימות שלך גובר וזרם חם יצא ממך . בן זוגך מחזיק את ראשו ומבקש ממיך ללכת , מאמי עוד לא הביאו את המנה העיקרית ואתה יודע שאני אוהבת גם קינוח(תרתי משמע ).
אני מרגיש מסטול ואני עו צריך להקפיץ אותך אמר , אם אתה רוצה ללכת מאמי תלך אני אזמין מונית גם ככה קשה לך לנהוג .
נפרדתם בנשיקה ושוב ידינו מצאו את מבוקשם מתחת לשולחן וקיבלת את הקינוח שציפת לו אחד מהמלצר מעל השולחן והשני ממני מתחת לשולחן .
מציע לך לקחת אותך הבייתה ונענית בחיוב נכנסים לרכב מחורמנים מגיעים אליך הבייתה את שואלת אם אני רוצה לעלות לשתות קפה להוריד את האלכהול שבגוף נעניתי בחיוב עולה אחריך
פותחת את הדלת נכנס אחריך וסוגר את הדלת . ניצמדים זה לזו ומתנשקים בלהט לשונך נוגע בלשוני כולך נמסה , ידי מלטפות את ישבניך הבולטים תוך כדי שמעלה את השימלה וחושף את החוטיני הסקסי שלך. ידיך פותחות את המכנס ומוציא את הזין העומד והחם אתי ידי שם על כתפייך ומוריד את פניך לעבר הזין . ואת מתחילה ללקק אותו לכל אורכו מכניסה את הכיפה לפיךומתחילה למצוץ במרץ . כולי בתשוקה מרים אותך על השולחן שולף את תחתונך וחודר אליך בחזקה גניחה קלה נשמעה תוך כדי שאני יונק משדיך הגדולות ,נוזל חם ירד ממך יוצא ממך והופך אותך כך שבטנך על השולחן וחור התחת שלך נפער לפני ,ושוב חדרתי אבל הפעם בין הישבנים הגדולים והלבנים עד שגמרתי בתוכך

yaron599

New member
אפטר

פארטי מושלם....

זה היה משחק לשלושה

ואם מפת השולחן יכלה לספר ולהעיד
אין ספק שהויסקי חימם את האוירה שם מתחת לשולחן

yohi243

New member
אין ספק

שהחששות שמה יגלו מה אנחנו עושים מתחת למפה באולם מלא אורחים מגביר את הרגשות
בזמן שכולם מחייכים אליך וזורקים לך מילה פה ושם וכולך קורן ממה שקורה מתחת למפה .
בזמו שבן זוגה מנשק ומחבק אותה ומקבל תשוקות עזות שנגרמות מתחת למפה .
ורק אני ,את והמפה משותפים בסוד

yohi243

New member
שתפו חוויות שהיו לכם בציבור ורק אתה והיא מעןרבים בו

למעלה